用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 孫方中幼兒園(穗禾)好嗎比d意見?
樓主: 小思
go

孫方中幼兒園(穗禾)好嗎比d意見? [複製鏈接]

醒目開學勳章

回復 20# ctcp0424 的帖子

ctcp0424,

我住火炭, 其實都近, 但因為有個哥哥, 所以唔想工人姐姐上上落落接送, 所以先搭校車! 我囡會5月插班讀全日班呀!

我都係唸住比囝囝佢玩吓, 學吓團結守吓規矩咁, 希望都可以好似cpct0424囡囡咁有個快樂的N1生活啦!

回復 6# mbdcarol 的帖子

BOXHILL係一間好開心及老師好有愛心的學校.果D阿姐都係好好人.

回復 13# qufong 的帖子

你真係好唔及格的媽咪!!!報未必得,唔報一定唔得.連試都未試就放棄???真係要串下你.KM係一間好好好好的學校,如果N班考入.K1你根本可以好舒服是是旦旦考下其他學校.OR一間都唔晒考.講真啊~~小朋友考入好學校,30%運氣,10%睇佢自己.60%是父母了.世界沒有笨小孩,只有懶父母!!!誰說KM不收細B???希望你好好考慮我所講的.因為上年我同學校死過,人地N班時唔努力,我反而唱反調.今年我好舒服,因為有好野在手了,但見K1才努力的父母....就真係好辛苦,有D一間都無...又唔反省怨天怨地,睇到都煩.

‹ 上一主題|下一主題