用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 SLS XMAS PARTY
go

SLS XMAS PARTY [複製鏈接]

今日矒盛盛, 到SLS上小一導向班. 到了, 才發現今天沒有課, 因為是SLS XMAS PARTY.
但很高興今天來到SLS. 因為看到很多學生, 在遊戲時看見他們最真的一面. 他們都很守規則, 沒有尖隊. 說話也沒有粗言. BK裡的家長常勸人放學到學校外面看看小朋友. 其實, 玩攤位真可以看到小朋友最真的一面. 這裡的小朋友真的很不錯.
亦看到老師在看守"攤位". 但小朋友都很雀躍. 這樣, 小朋友都覺得老師是可親的.
今天雖然上學"摸門釘", 但有一個XMAS PARTY, 看到這群孩子, 不枉我們一起來SLS.
   0    0    0    0

係呀.. 本來我都想去架, 因為想了解多D, 不過真係太早啦, 7:30 開始 , 最終都敵唔過周公... 哈...哈...

聽你講完, 我又好後悔沒有去啦... 不過我對此校小朋友既質素, 都好有信心, 只係因為佢近年既成績不及人, 才令人印象差少少姐.. 因為依架多數以學業成績作為取向..

講時講, 真係好擔心, 7:40分上學既時間... 令我仲未能決定既一大原因..

原帖由 nicolemummy 於 10-12-19 00:01 發表
今日矒盛盛, 到SLS上小一導向班. 到了, 才發現今天沒有課, 因為是SLS XMAS PARTY.
但很高興今天來到SLS. 因為看到很多學生, 在遊戲時看見他們最真的一面. 他們都很守規則, 沒有尖隊. 說話也沒有粗言. BK裡的家長常勸 ...
‹ 上一主題|下一主題