用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖母無玷聖心幼稚園 2011-2012 大家一齊報到啦 !
樓主: wsbobo826
go

2011-2012 大家一齊報到啦 !

回覆 1# 愛麗C 的文章

尋日打電話去學校問, 佢地話即將收到信喎~

仲未收到信呀....
上次寄學券申請表來時寫住話五月中,我估呢幾天應該有了

我都仲未收到:)

今朝收到信喇,只講比雜費,茶點費,校車,autopay
咁校服幾時買?有無人知?
另外想問大家有無人申請轉上午班而又通知ok呀?

可唔可以講下大約交幾錢??
有無限定幾時要去交呀??

咁你係咪申請左上午班,但通知左唔得呀??

原帖由 心滿意足 於 11-5-14 19:14 發表
今朝收到信喇,只講比雜費,茶點費,校車,autopay
咁校服幾時買?有無人知?
另外想問大家有無人申請轉上午班而又通知ok呀?

原帖由 棓棓仔仔 於 11-5-14 21:15 發表
可唔可以講下大約交幾錢??
有無限定幾時要去交呀??

咁你係咪申請左上午班,但通知左唔得呀??

書簿費共 $1393,茶點$425
20/5 9-11am交錢.我估佢分段時間去交,咁多人
佢封信話暫時未有位,有位就會安排轉上午班

我都係11:00am
我估,可能過多2個月先校服

我都係同你地一樣呢個時間呀~

我申請左AM都係轉唔到呀~

校服書包運費鞋果D好似8月份呀,仲月生日會費,學生相都係

話時話,點解好似無乜人黎呢度傾既,就黎開學LA....

我都係 20/5  9-11AM 去交錢,
係囉,話就話咁多人1去考呢間學校, 但無咩人講, 等我想知下間學校情況都無.

好野! 成功轉左上午班了

上午班                     下午班

晴晴- 女9月出世      
思思 -女9月出世       翹翹- 女2月出世
睎睎 -男4月出世       李雪嵐- 女4月出世
朗朗 -男4月出世       瑤瑤 -女12月出世
希屏 -女4月出世       橋橋 - 男9月出世
國綸 -男2月出世       芷晴 - 女4月出世
子賢 - 男4月出世      棓棓 - 男10月出世

恭喜哂你呀~!!
BB可以多D時間,又可以訓下晏教呀~

原帖由 wsbobo826 於 11-5-17 17:04 發表
好野! 成功轉左上午班了

上午班                     下午班

晴晴- 女9月出世      
思思 -女9月出世       翹翹- 女2月出世
睎睎 -男4月出世       李雪嵐- 女4月出世
朗朗 -男4月出世       瑤瑤 -女 ...

係呀係呀~希望第日大家編左咩組別就多D上來分享下丫~
咁小朋友係學校學左乜,食左乜茶點都可以知道麻~

原帖由 CAFECAFE28 於 11-5-17 16:14 發表
我都係 20/5  9-11AM 去交錢,
係囉,話就話咁多人1去考呢間學校, 但無咩人講, 等我想知下間學校情況都無.

係啦..做家長好想知小朋友係學校生活點架ma. 乜都唔知咁.

Hee.....我一定會成日上黎架~  

你好,你係全職/在職媽媽呢???

原帖由 CAFECAFE28 於 11-5-19 10:08 發表
係啦..做家長好想知小朋友係學校生活點架ma. 乜都唔知咁.

我都會呀,大家多D一齊傾下

返來了....都唔算多人呀,因為有好多counter,所以都好快手就攪惦~你地呢??

原帖由 肥_妹_仔 於 10-12-24 15:09 發表
上午校                       下午校
晴晴-女9月出世        子賢 - 男   4月出世
思思 -女9月出世       翹翹- 女  2月出世
睎睎 - 男4月出世      李雪嵐- 女 04月出世
朗朗 -男4月出世         瑤瑤 - 08年12月 ...

紫晴-女 08年7月

你好,小朋友係am定pm呢??

原帖由 agie 於 11-5-20 12:35 發表

紫晴-女 08年7月

6月份要回校做校服
8月又有幾日家長日同陪小朋友上堂

我係在職媽媽,我要請很多假呀

原帖由 棓棓仔仔 於 11-5-19 10:46 發表
Hee.....我一定會成日上黎架~  

你好,你係全職/在職媽媽呢???

我係在職媽媽, 但成日上 BK 無聊一下..HEHE