用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 等緊去九龍禮賢學校interview的家長們入黎傾吓啦~ ...
樓主: bubupepe
go

等緊去九龍禮賢學校interview的家長們入黎傾吓啦~ [複製鏈接]

我都想知點解" 又一村太商業化"?
我仔現在係讀又一村K1(下午班), 只是每月交學費, 沒有其他雜費, 學校沒有要求我們買嘢, 為何會"學校太商業化", 我真不明白????
而且我十分喜歡"又一村", teacher 又十分細心, 我仔仔讀得十分開心, 我十分滿意這學校.......

回復 41# AmandaBB 的帖子

thanks your information
if no other kg offer, my son will go in 2011 k1 class

我都好肉赤俾左先前幾間留位費...每間平均600蚊..留番d錢食番餐又好..買野俾阿女又好...你估我想架咩...間間都唔同面試時間...就唔同出取錄結果...又要好短時間內交留位費...又等唔切另一間出結果...我個女又係細女又唔叻...點都要留住個位先架啦...請你們要明白我們苦衷...
我希望到了明年大約5月時要過"大訂"時, 會有好多位放番出黎...

原帖由 prudencecho 於 10-12-13 13:00 發表
我都好肉赤俾左先前幾間留位費...每間平均600蚊..留番d錢食番餐又好..買野俾阿女又好...你估我想架咩...間間都唔同面試時間...就唔同出取錄結果...又要好短時間內交留位費...又等唔切另一間出結果...我個女又係細女 ...

唔...唔...出結果時竟然一間好過一間...唔通唔俾咩!!

如果好彩禮賢收仔仔又再俾$660...喇!
睇黎都有唔少家長布心儀校收左而唔去禮賢INTERVIEW噃!

有冇人知道可唔可以同人調interview時間?

我都想改時間(prefer上午11-12), 我囝囝的面試時間是1:15pm......打過去學校問, 老師話如果有人同你對調, 都可能安排到更改時間, 但要今個星期內通知.......

唔知有冇人可以同我對調時間, 或者有冇人會唔去in, 讓個時間給我呢?

如果有的話, 可否pm我,many thanks!!

原帖由 甜夢噹 於 10-12-19 10:53 發表
有冇人知道可唔可以同人調interview時間?

其實大家點解揀禮賢?係咪因為有小學?

禮幼好似唔係直升小學架喎!!??

如有錯,請更正啦...!thx

原帖由 夢B 於 11-1-5 12:27 發表
其實大家點解揀禮賢?係咪因為有小學?

幫幫忙!

請問有人已決定唔去in禮賢嗎? 我囡囡的面試時間是8:30am, 相信只有放棄去in.的mama才會跟我對調吧!
這是我最心儀的學校, 希望好心的mama可以幫幫忙啊!

請直接把聯絡方法send到[email protected]

我1/21 1:15PM,有興趣調搵我啦~
[email protected]

回復 9# cecichow 的帖子

每星期兩堂Eng net teacher classes 及1堂PTH net teacher class.

吾知每堂有幾多時間呢?
謝謝!

原帖由 Eden_Chit 於 11-1-12 01:22 發表
每星期兩堂Eng net teacher classes 及1堂PTH net teacher class.
‹ 上一主題|下一主題