用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 劍嗚PN
go

劍嗚PN [複製鏈接]

我想請教一下
我想報出年九月開學的pn班
幾時有form download
唔該晒
   0    0    0    0

好似1月喎

你可以在5/1-20/1/2011,o係網頁download。

回復 1# Smallpigbb 的帖子

thanks for your inf

many thank

回復 3# Smallpigbb 的帖子

Thank晒
等我記底個日子先

我朋友說它們上年無收過細B,請問是不是真的呢???有無mama可比啲info呢?

回復 1# Makfung 的帖子

Is end Oct small B? I know a kid who was born in end Oct 2008 has just started attending PN at KM in Dec.

Angine>
真的!請問點解唔係11月而係12月?但我問過學校,它們說唔會收細B,可以連fm都唔需要交,個miss答得好很定。如果真會收就好啦!THX!

I called and asked the staff and she said my 0912 boy won't be considered for PN class for school year 2011-2012. She told me to apply for k1 yr 2012-2013 directly...

回復 10# nicolandavy 的帖子

咁又即係唔駛報啦~ 佢地好多n1 都直升k1, 學位所餘無幾, 就算有位, 佢地又會考慮大b 先~

我b 都係細b 呀~ 本來都諗住報, 見你地咁講, 真係諗都唔駛諗~

回復 3# Makfung 的帖子

KM called the kid's mom in Nov (I believe they have a kid has withdrawn so there is a place) therefore the kid start in Dec, am class.

2011 N1 would be more competitive than 2010 N1

回復 6# Cedric_mama 的帖子

到時大家響FB互通消息啦!如果我知道到時REMIND你

原帖由 CBabeY 於 10-12-13 19:13 發表
到時大家響FB互通消息啦!如果我知道到時REMIND你

surely la

Thanks.

原帖由 Smallpigbb 於 10-12-10 00:07 發表
你可以在5/1-20/1/2011,o係網頁download。

Angine, 哈哈,你講緊我個仔! 10底 km called 我話有小朋友 withdraw, 因為要一個月通知,所以佢返埋11月, 12月1 日我個仔就插班讀咗.

阿仔而加果班有23人,得1個係9月, 1個10月(即係我個仔), 1個12月(不過我唔知係07年12月大B,定係08年12月細B). 其他班我就唔知!

希望在人間! 細仔N1係無咩選擇架啦,不過去下interview取下經驗都係好,對k1 interview都有d幫助!

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 cycream 於 10-12-16 17:02 發表
阿仔而加果班有23人,得1個係9月, 1個10月(即係我個仔), 1個12月(不過我唔知係07 ...

咦~23人咋!
舊年am 3班有27-29人一班呀!
恐龍家

原帖由 小曳人 於 10-12-16 17:10 發表

咦~23人咋!
舊年am 3班有27-29人一班呀!

我數wall上個birthday月d相咋, 可能數錯, 等我下次問下老師先!

Hi cycream
我對劍鳴都好有興趣, 你可唔可以講吓PN班的教學課程? 英文/普通話/廣東話的比例?  老師質素如何? 教英文的老師多數是什麼國藉? 小朋友返學開心嗎?.....
多謝分享!!

原帖由 cycream 於 10-12-16 17:02 發表
Angine, 哈哈,你講緊我個仔! 10底 km called 我話有小朋友 withdraw, 因為要一個月通知,所以佢返埋11月, 12月1 日我個仔就插班讀咗.

阿仔而加果班有23人,得1個係9月, 1個10月(即係我個仔), 1個12月(不過我唔知係07 ...
‹ 上一主題|下一主題