用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖嘉勒小學暨幼稚園 St.claire's你收到信未???
樓主: chloema622
go

St.claire's你收到信未??? [複製鏈接]

回復 2# orsiuping 的帖子

對對,下次會懂得答了,知道來緊SH & SPK要面對一樣多的競爭,會同囡囡一同努力的...

interview果日, 老師 in之前問am or pm, 我答無所謂, 點知佢mark 個 P字係見試信度, 結果就收 pm!!
不過, 心儀無計啦!

回復 3# sunnyvivian 的帖子

Need call to school to double check la!

回復 3# fpcity 的帖子

Ashh! Add oil!

信箱空空如也!!!

C 喇,C 喇!唔通聽日會收reject letter?

我都未有信,我諗凶多吉少,應該寄咗am,pm先,明天係reject letter!由星期一到今日,成日去開信箱,到而家抱放棄狀態反而舒服d!可能我個囡同st.claire's無緣,要讀返禮賢會pm!

Sorry!太緊張啦!打錯學校名,正確係st.clare's!唔好意思!

hello mommies. my daughter got am offer.

回復 1# tinyling 的帖子

簽名被屏蔽

我都未收到信ar...........

等得好辛苦ar...........

回復 1# 阿豆媽 的帖子

簽名被屏蔽

回復 91# tszfungmama 的帖子

我今朝都未派信,心急c我啦~~

雖然預左機會好微,但好怕收到reject信ar,因為我個女一個offer都冇,好擔心

收左信la,Waiting list p.m.

哎,到而家一個offer都冇ar

no child's name, no application no. no any identity in the letter??

回復 1# 阿豆媽 的帖子

簽名被屏蔽

原帖由 tszfungmama 於 10-12-9 12:07 發表
waiting list 都叫做有機會吖!
咁你囡囡當日表現如何呀? 係咪只係choose am 呀?
我都仲未知結果呀?

可能am遲d收信呀
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。

回復 1# brrbaby2007 的帖子

簽名被屏蔽

我係答老師am/pm都冇所謂

我個女一interview就唔肯講嘢,我都冇咩辦法

不過就算答哂又未必會收,中六合彩可能會易d

我諗今日收到嘅信都係waiting list!我都係waiting pm!都幾失望!
阿豆媽,我想問你同囡囡考過咩學校?面試表現如何?你仲有邊間要in?
努力呀!唔好唔開心,希望你之後有更好offer!

PM waiting, 真係好失望, 老師比兩本書佢, 問佢有咩, 佢都全部答哂入面的動物, 奇怪老師無問家長問題又無問佢叫咩名, 最後仲推chair, byebye, 都唔知點解會咁, 唔係好明佢地的收生標準, 或且我要檢討下係咪有些地方做錯了....anyway, 同間學校無緣...
‹ 上一主題|下一主題