用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖嘉勒小學暨幼稚園 St.claire's你收到信未???
樓主: chloema622
go

St.claire's你收到信未??? [複製鏈接]

THANKS...希望大家囡囡可以做同學仔...等你好消息~
原帖由 brrbaby2007 於 10-12-8 14:56 發表

Good, 恭起:loveliness:

回復 13# Snoopywy 的帖子

簽名被屏蔽

原帖由 Tazman 於 10-12-8 14:52 發表
WAKAKA...我都有咁諗過...不過一定比佢爸爸鬧 C 囉.

我估好多PM OFFER 既 MAMI, 係唔係 IN 個日, 老師問 AM / PM...都答左 BOTH 呀...所以學校比 PM OFFER ?  其實我答 1ST CHOICE 係AM, 2ND CHOICE 係PM...不過老 ...

Me too...因為問過老師如果淨揀am,但最後am無位係唔會自動比pm!

我都係好心急, 我 call 工人姐姐去信箱睇信, 佢話有信比囡囡.  我問厚定薄, 佢話薄...個心冷左一半, 好急, 都係叫佢打開睇下啦, 點知佢話 "...I am pleased to offer..." , 咁先鬆一口氣.  我第一間 offer 咋, 之前真係好傍惶架~
原帖由 tszfungmama 於 10-12-8 15:18 發表
me too, 今晚仲要開會, 但我個心已經走左番屋企喇叭
有朋友囡囡都係pm offer!

回復 1# Tazman 的帖子

簽名被屏蔽

原帖由 Tazman 於 10-12-8 15:29 發表
我都係好心急, 我 call 工人姐姐去信箱睇信, 佢話有信比囡囡.  我問厚定薄, 佢話薄...個心冷左一半, 好急, 都係叫佢打開睇下啦, 點知佢話 "...I am pleased to offer..." , 咁先鬆一口氣.  我第一間 offer 咋, 之前 ...

你住九龍邊度?第時返學自己湊定搭校車?

九龍城...要搭校車呀...不過無 school bus 去九龍架...我見上年 d 九龍 mami 要自組保母車.  你呢 ?
原帖由 MBK 於 10-12-8 15:35 發表

你住九龍邊度?第時返學自己湊定搭校車?

不如過來呢度傾呀!等我可以update大家的offer係第一版!thanks!

http://forum.edu-kingdom.com/vie ... &extra=page%3D1

原帖由 tszfungmama 於 10-12-8 15:18 發表
me too, 今晚仲要開會, 但我個心已經走左番屋企喇叭
有朋友囡囡都係pm offer!

唉,老公仲嚮街度,未番屋企呀.....
朋友同事收左am,開心屎...

回復 1# Snoopywy 的帖子

簽名被屏蔽

有am offer 就仲好啦...其實囡囡個日 in 得唔錯, 早知我都答 am 啦...不過我囡表現好飄忽, 係估佢唔到咁, 有 d interview 係一句都唔答, c 未?!
原帖由 tszfungmama 於 10-12-8 15:47 發表
朋友收左pm!
死啦! 老師問我選am 定 pm, 我話am, 好担心呀!

老公番左屋企啦,係pm, 好開心呀 !!

我住中西區,係唔係有offer收到信先??

回復 1# chloema622 的帖子

簽名被屏蔽

回復 1# tszfungmama 的帖子

好似全部收到信的都有offer咁既,好擔心,啱啱先放工坐車返去睇信箱,十分焦急呀,仲答老師話a.m only...但咁多人p.m offer, 都唔多樂觀!!

回復 1# fpcity 的帖子

Checked la, also p.m waiting list...

PM waiting List. 未有任何offer. 好失望...

回復 4# fpcity 的帖子

遇到一d好心儀既學校, 記著am/pm都得啦! 黎緊in Sacred Heart 同 St. Paul時要用上,最多收到offer後即寫信request轉am class, 仲要話明一定會等, 等到K2都得。

我都仲未收到信啊。
‹ 上一主題|下一主題