用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 創價有無人收到信呀?
樓主: leeleelee1207
go

創價有無人收到信呀?

我都好緊張呀

我頭先打去問過創價, 佢話D信分批寄出, 如果10號都收唔到就當日打去問收生結果, 11號要去註冊喎!! (但10號前打去問結果佢話唔會答ga!!)
好緊張a, 希望呢兩日收到信啦!!  Good Luck to all!!

親子童讀樂

我諗今日應該都無人會收到信 平時如果有信呢個時間已經會有好多媽咪講, 我諗大家都要等到明天先有

係WOR...今日郵差派左信LA...剩係得幾封銀行信...同一大堆傳單
等多日啦

原帖由 alicialee1210 於 10-12-6 12:16 發表
我諗今日應該都無人會收到信 平時如果有信呢個時間已經會有好多媽咪講, 我諗大家都要等到明天先有

醒目開學勳章

緊張左tim....

原帖由 joeywongmy 於 10-12-6 11:30 發表

做乜喎
人地真係收到嘛……係夢裡面
比人曬下命啦
我個0812細仔間間都係WAITING
好悶架(上黎BK都搭唔到咀)
可能日有所思夜有所夢

hehe   咁我恭喜你先啦~!

原帖由 臻臻爸及媽 於 10-12-6 12:16 發表
我頭先打去問過創價, 佢話D信分批寄出, 如果10號都收唔到就當日打去問收生結果, 11號要去註冊喎!! (但10號前打去問結果佢話唔會答ga!!)
好緊張a, 希望呢兩日收到信啦!!  Good Luck to all!! ...

嘩,會唔會急左少少呢,11號要去註冊 ?! 得幾日時間咋

原帖由 臻臻爸及媽 於 10-12-6 12:16 發表
好緊張a, 希望呢兩日收到信啦!!  Good Luck to all!! ...

11號要去註冊?會唔會急左少少呢 ? 

啱啱落樓下信箱睇吓有無信..有呀.......不過係d廣告, 借錢信...想收o個d仲未有...睇嚟最快都要聽日喇...天呀...又要折磨我多一天了....真係急死人喇!!!!!!

明日大家記得上離報料呀!
我要明日放工先知有無信收!

無信呀,有又怕係reject:(

過完一關又一關..., total 報左十間要經歷十次起起落落, 好彩無心臟病!!!

原來有朋友識創裡面的高層

原來有朋友識創裡面的高層

原帖由 jackwinncheung 於 10-12-6 18:10 發表
唉 !! 朋友說如果我三星期前, 叫他幫幫忙, 就絕對冇問題, but now seems chance not so big, because most of the confirmation letter sent out already, now they said only can put my son on the waiting list n ...

唔怕啦~ waiting list no.1 就即係一定可以入到啦~
放心啦~

Waiting list number one 都要 cry ?! I think you have to laugh as there must be someone to release seat later.
But... are you just kidding as you mention your secret here?

Waiting list no.1都想喊啊? 咁如果被學校reject嘅...咁要唔要喊足一頭半個月啊..

no ah i m serious !

如果我有個朋友識創價高層,我會一早喺張form 寫佢為介紹人. 仲駛喺度擔心!

原帖由 meebardog 於 10-12-6 12:05 發表

車…哈哈!我都想入呢間呀~不過,大抽獎…無行多架喇…買個機會囉!一陣要去買白蘭氏飲下,皮質醇超高呀…再係咁,人都癲

我都係咁話依幾個月成日都好梗張再係咁真係會黏線