用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 終於買咗部U3.要真心多謝一個人--MING 2
go

終於買咗部U3.要真心多謝一個人--MING 2

琴日終於去通利買咗部U3.買琴過程真的要真心多謝MING,因為佢真係好好人,佢只係以佢專業的知識俾我意見,完全無得到任何利益,真係開心BK有咁的專業人士幫我地呢D五音不全的無知MAMI.
阿MING,有D問題要再請教你:
通利話選琴每次只開兩部新琴俾客戶選可信嗎?買新琴唔去選琴可行嗎?(通利話佢地全是Q過,不去選都無問題,幫我買琴各位MISS亦都咁講).

醒目開學勳章

係呀~佢好好人架

簽名被屏蔽

醒目開學勳章

我都打算下個月出了bonus買琴啦
Ming,到時都可能要你的專業意見
但budget可能只夠買HG118那級的琴而已

原帖由 ming2 於 10-12-5 09:27 發表
嚇C我...一早起身入到黎"課外活動"見到咁大個"ming2"出現係個topic度..仲以為有咩事發生左添...ha.ha...你客氣啦...我都係多咀答咀姐...幫到你就當然開心啦....
anyway, tom lee習慣係兩揀一架咋....我上次 ...

原帖由 ming2 於 10-12-5 09:27 發表
嚇C我...一早起身入到黎"課外活動"見到咁大個"ming2"出現係個topic度..仲以為有咩事發生左添...ha.ha...你客氣啦...我都係多咀答咀姐...幫到你就當然開心啦....
anyway, tom lee習慣係兩揀一架咋....我上次 ...

ming2,
唔知買古箏你在唔在行呢 ?
我想買個好少少嘅~~

芝麻街

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽