用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 港大同學會小學 2011-12家長招集區
樓主: ziyi
go

2011-12家長招集區 [複製鏈接]

原帖由 ziyi 於 10-12-2 13:20 發表
PM你的E-mail給我啦,其實都係Chalotte Mom俾我的
要多謝,多謝她
但睇咁耐有些失落
呢度淨係得我一個是爸爸

ziyi,
You are not the only one.
I am a baba. (=^.^=)
You said you live in Po Lam and it is on top of MTR station, are you same as me living in Metro City ?

momohh,
呢兩日出咗去做野,冇時間上來TIM.
大女淨係IN STAGE 學普通話,佢阿媽好懶,MUT都唔想做 .
meia

原帖由 momohh 於 10-12-2 12:56 發表
meia
我之前都係住喺OS, 後來亞囡出世後就搬咗去隔離MT.
或者真係見過都唔出奇架 ~
妳的小朋友有無喺屋企附近學嘢呀 ?
我星期六,日都會喺這兩商場周圍 ...."滕"

...

醒目開學勳章

我係住係MTR上蓋,佐唔係Po Lam

原帖由 CiaoEveryone 於 10-12-4 00:25 發表

ziyi,
You are not the only one.
I am a baba. (=^.^=)
You said you live in Po Lam and it is on top of MTR station, are you same as me living in Metro City ?

我囡有喺 in stage 學緊畫畫和phonic. 我有時都係工人姐姐帶咋 !
原帖由 meia 於 10-12-4 13:47 發表
momohh,
呢兩日出咗去做野,冇時間上來TIM.
大女淨係IN STAGE 學普通話,佢阿媽好懶,MUT都唔想做 .
meia

ziyi:
你星期六有冇去到港同中學既開放日?得閒分享下.
momohh:
我pm著我個e-mail比你,唔該晒.

醒目開學勳章

沒有去啊
因有事啊,妻子扭傷了腳,什麼地方也不可以去

原帖由 ggoo 於 10-12-6 09:32 發表
ziyi:
momohh:

ggoo,

我收到妳的EMAIL喇 ! 我今晚MAIL 番妳囡囡的相比妳啦 !
我好開心可以認識到妳呀 !
原帖由 ggoo 於 10-12-6 09:32 發表
ziyi:
momohh:

醒目開學勳章 王國長老

oho, 希望佢早日康復
我今日一手拍落件玩具度, 即時隻手指腫+瘀左, 我已經覺得好痛.....
原帖由 ziyi 於 10-12-6 10:51 AM 發表
沒有去啊
因有事啊,妻子扭傷了腳,什麼地方也不可以去

momohh:
我都好開心認識到你,仲有其他港同家長,因為你地既意見好有用好中肯.(希望我女冇令到你女感到唔開心,因為我女是過度熱情,只顧自己,唔理人地感受.)
ziyi,希望你老婆隻腳快d好返.
charlotte_mum:
想問下你港同一班有幾多人?thanks.
原帖由 momohh 於 10-12-6 11:14 發表
ggoo,

我收到妳的EMAIL喇 ! 我今晚MAIL 番妳囡囡的相比妳啦 !
我好開心可以認識到妳呀 !

ggoo,
我答你啦! 港同一班約 28-30人。
iwff

原帖由 ggoo 於 10-12-6 17:09 發表
momohh:
我都好開心認識到你,仲有其他港同家長,因為你地既意見好有用好中肯.(希望我女冇令到你女感到唔開心,因為我女是過度熱情,只顧自己,唔理人地感受.)
想問下 ...

iwff:
唔該晒,你同charlotte_mom一樣咁好人.
原帖由 iwff 於 10-12-6 17:22 發表
ggoo,
我答你啦! 港同一班約 28-30人。
iwff

醒目開學勳章

我都想,否則我都好麻煩
momohh:
想問下 ...

ggoo,

小朋友一時又話唔同佢玩..轉過頭又攬埋一齊架啦 !
有咩話唔開心喎!

ziyi,
希望你太太隻腳早D好返啦 !
momohh:
想問下 ...

ggoo,

mail 咗d相比妳喇...chekc下啦!
原帖由 momohh 於 10-12-6 22:20 發表
ggoo,

小朋友一時又話唔同佢玩..轉過頭又攬埋一齊架啦 !
有咩話唔開心喎!

ziyi,
希望你太太隻腳早D好返啦 !

momohh:
我檢查過郵箱未收到相.或者我比第二個e-mail你試下.
THANKS!
原帖由 momohh 於 10-12-6 22:23 發表
ggoo,

mail 咗d相比妳喇...chekc下啦!

ggoo,

Re-mail again to your mail box, please check it.
原帖由 ggoo 於 10-12-7 09:26 發表
momohh:
我檢查過郵箱未收到相.或者我比第二個e-mail你試下:

THANKS!

ggoo,
溫馨提示 ~ 如果你收到email, 就 remove 左你個email address, 如果唔係遲d 你收junk email, 炸個你暈呀 ~
[quote]原帖由 ggoo 於 10-12-7 09:26 發表
momohh:
我檢查過郵箱未收到相.或者我比第二個e-mail你試下:

momohh:
收到你d相,影得好靚,多謝晒.我d相有幾張有你囡囡,我都e-mail著比你.
mimi1102:
我都有諗過呢個問題,我已刪除著.希望冇人留意到我個郵箱.

原帖由 mimi1102 於 10-12-7 14:09 發表
ggoo,
溫馨提示 ~ 如果你收到email, 就 remove 左你個email address, 如果唔係遲d 你收junk email, 炸個你暈呀 ~
[quote]原帖由 ggoo 於 10-12-7 09:26 發表
m ...

醒目開學勳章

無用啦,除了你要刪外
Momohh的回覆引用時剛好引用到
快些改啦

原帖由 ggoo 於 10-12-7 14:41 發表
momohh:
收到你d相,影得好靚,多謝晒.我d相有幾張有你囡囡,我都e-mail著比你.
mimi1102:
我都有諗過呢個問題,我已刪除著.希望冇人留意到我個郵箱.

...

ziyi:
我改唔到其他會員d資料.如果引用都可以跟住改就好.
你搵料咁叻,你可唔可以搵下往年港同d小學生除著升上去港同中學,有冇其他學生升去其他中學呢?
原帖由 ziyi 於 10-12-7 15:26 發表
無用啦,除了你要刪外
Momohh的回覆引用時剛好引用到
快些改啦
‹ 上一主題|下一主題