用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 星級爸﹕坐牢與上學
樓主: mattsmum
go

星級爸﹕坐牢與上學

回復 80# eviepa 的帖子

Eviepa,

您是千呼万唤始出来!

我看了你和仔仔爸文章几年, 因为不懂打中文, 从来input 欠奉.

annie

回復 80# eviepa 的帖子

Eviepa,

你在forum贡献良多, 我无甚建树, 是我欠你吧!

要uncle回来不难, 我们当中 犧牲一个打不死, 当炮灰, 写些无聊言论, 臭骂他的朋友, uncle 誓必速速现身.

突然想起罗大右的 '皇后大道东' :

有个正义朋友在硬弊背后...........他的名字叫做uncle....

回復 1# annie40 的帖子

大概不得不出來謝幕。

Sumyeema若你有女(你應該有吧?)就要教佢:男人嘅說話都係靠唔住。annie40,似乎新朋友中,知我莫若你。係咁就唔客氣,已將波鞋呎碼pm你,但我唔要Xdous。唔多好意頭,聽起嚟我好似要著草咁。

正在寫一回帖,講講人類學,保證悶瓜你哋後收工。連粗疏二字都講唔上嘅人類學都掂埋,露饀露倒穿底,真係唔走唔得。加上醫生拎着我啲 posts 同我講,人格分裂越嚟越嚴重,hog.wash隱隱然已成獨立人格,可能已被人視作另外一個人;加上當自己係馬騮,呢舖有排醫。

哎,eviepa 究竟你有冇聽清楚我嘅請求?If this is your way to get me to say something, you have succeeded. 我叫你幫我頂兩嘴,你知唔知乜嘢叫做「頂嘴」?

回復 83# uncleedward 的帖子

Uncle,

講開男人, 最近八緊 [當當]個 CEO [微博戰] 大摩女,CEO 慘敗。

你篇人類學,引頸以待。

回復 83# uncleedward 的帖子

Uncle,

人格分裂越嚟越嚴重,hog.wash隱隱然已成獨立人格 ?????
- 人格分列得咁可爱, 真係唔区. 人地话老左会转性, 我想你似係老左我想你似係老左转性多的多的.  (今年好想着bikini, 因为无着过, 我想都似係老左转性)

- 未开过pm file, 唔知识唔识开, 有问题再揾你问. 何鸿生出院都係着住对顶级'tiger' 波鞋, 但係佢呢几日sort 得好紧要, 我买tiger, 一定唔买佢个欵俾你. 请放心.

你咁多fans, 即刻可以去开个专栏, 帮施生写7:30am, 做才子. (既可转性, 又可转营, 是现在流行的multi-task)