用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 HK Lingliang email result
樓主: GAT
go

HK Lingliang email result [複製鏈接]

原帖由 yfchoy 於 10-11-30 16:44 發表

可能正如信中所說,學位有限,報名人數太多了!

可能呀女只講byebye...冇講佢指定既校長byebye 呱

waiting list too

我個囝都係0812, 只係得waiting list, 我就一早預左唔得

你女女好叻呀! 0812!!
請問你女女當天表現如何? (我想作為自己檢討下)
是否 2 parts 表現好好, 有問有答, 又投入唱歌?

你女女而家應該未開始讀N1, right?
原帖由 orsiuping 於 10-11-30 16:51 發表
My girl is 0812, they accepted her in PM class.

咦?咁啲AM位去咗邊?學校有N class o架?

My boy got offer of "備取生" too, what a pity!

剛收到電郵,囝囝入了AM CLASS. 心情又開心,但又煩惱.因家住鑽石山,所以也報了鑽石山靈糧,只是收了下午,今天剛寄了留位費支票,現在不知怎樣好? 請問有冇媽咪知道有沒有九龍區校車呢?

我囡囡都係呀. 明明個日表現好好. 入課室見老師時, 氹到個老師好開心, 我地重係傾到最後果個離開課室, 唔知係咪因為咁, 上到樓上課室時, 坐最側邊, 最慘就係隔離坐咗個好佻皮嘅女仔, 全程坐唔定, 攪到有時側邊個老師要行埋嚟叫佢坐定定, 結果遮住咗我個女, 咁就算佢表現幾好, 校長都未必睇得清楚啦. 而事實上, 我見校長嘅視線大部份都望住前方, 好少望側邊D小朋友.
Anyway, 我都好滿意我囡囡嘅表現, 因為佢當日重係有少少唔舒服, 重要連走3場.

原帖由 peachcreamy 於 10-11-30 16:51 發表
我地都係備取生,都係揀唔要PM Class....明明嗰日表現幾好,有D唔明點解唔得.....

我囝囝入了PM CLASS!

原帖由 yktso 於 10-11-30 17:11 發表
剛收到電郵,囝囝入了AM CLASS. 心情又開心,但又煩惱.因家住鑽石山,所以也報了鑽石山靈糧,只是收了下午,今天剛寄了留位費支票,現在不知怎樣好? 請問有冇媽咪知道有沒有九龍區校車呢? ...

恭喜!有AM offer都喺好事!請問喺咪大囝?

我地都系備取生,個日選擇吾考慮PM。有D意外,暫時In左5間,靈糧堂的表現系最好,竟然吾收。有問有答,態度積極,又肯跟住跳舞,不過算啦,最心儀個D還未開始in。革命尚未成功,同志們仍需繼續努力啊。。。

我同你相反,我地坐正中間架,囡囡勁投入,臨尾校長仲問佢係咪好留心同好鍾意聽故事,我囡囡好開心話「係呀~!」.... 不過始終競爭太大,唔緊要啦,來緊的面試再努力~~
Good luck to us!!
原帖由 cindy1529 於 10-11-30 17:22 發表
我囡囡都係呀. 明明個日表現好好. 入課室見老師時, 氹到個老師好開心, 我地重係傾到最後果個離開課室, 唔知係咪因為咁, 上到樓上課室時, 坐最側邊, 最慘就係隔離坐咗個好佻皮嘅女仔, 全程坐唔定, 攪到有時側邊個老師 ...

點解我入唔到佢條link登記既??

原帖由 yfchoy 於 10-11-30 16:14 發表

Congradulations! AM or PM?
p.s. it announces tommorrow, isn't it?

Got AM offer ! Thought it announced tomorrow, but suddenly got their emails awhile ago ! So relief !

囝囝是0805中b

'恭喜!有AM offer都喺好事!請問喺咪大囝?'

原帖由 raychan0202 於 10-11-30 17:32 發表
點解我入唔到佢條link登記既??

喺咪夜咗會close? 我登記咗,冇事!

原帖由 yfchoy 於 10-11-30 17:38 發表

喺咪夜咗會close? 我登記咗,冇事!

我晌電腦都去唔到條LINK, 要用IPHONE先得 ~~

原帖由 Twinboys08 於 10-11-30 17:47 發表

我晌電腦都去唔到條LINK, 要用IPHONE先得 ~~

剛再試過,都冇事喎!

我個仔都係WAITING 呀, 佢係0811BB,一早都覺得機會不大, 點知真係唔收~~
好彩佢之前IN 個3間都收佢. 我個心係有D失望~~ 都恭喜其他入到既BB 啦~~

Got PM offer. 0810 small boy.
‹ 上一主題|下一主題