用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 St Catherine result
樓主: BBLAX
go

St Catherine result [複製鏈接]

WRITING LIST ALSO, IS IT ALL RECEIVED THE LETTER IS ACCEPT OR WRITING, NO REJECT?

got offer, 請問想由中英班轉英普班容易嗎?

Mine is PM offer too at Norfolk Road.  0803 girl !  Thanks God!

回覆 1# bcbaby 的文章

I also got an offer for PM at Norfolk. My baby is 0808 girl. Wonder if it's possible to request a place in AM instead.

我想問o下我收到pm waiting letter from SC想問o下係咪所有waiting的都是pm class呢?? 如果係的話,咪好難排到自己囉?

Yes. I know there were some parents in past years to write a letter to request for change from PM to AM or vice versa. You need to state out your reasons for such a change. There were some successful cases in the past.

原帖由 yummymama 於 10-11-30 13:45 發表
I also got an offer for PM at Norfolk. My baby is 0808 girl. Wonder if it's possible to request a place in AM instead.

Offer Letter有7張紙~~

我個囡係0812B, 收咗羅福道AM Session。

My girl got accepted in Eng/PTH class (AM), my husband and I are not professional and we just live in Whampoa area.  Don't worry, try your best, good luck.

原帖由 bluigugub 於 10-11-30 12:57 發表
Congratulations to those parents whose babies got accepted !!!!  

Out of curiosity, i am very interested to know for those who got accepted, is it that the baby performed very well during interview,  ...

原帖由 survivor 於 10-11-30 13:28 發表
首先向所有BK問安,又向有Offer的父母說聲恭喜、恭喜!如果在Waiting list的父母,都不要灰心,因為還有機會哩!我都同意一句話:This is not the end of the world.
我有3個小朋友,3個都好感恩可以入到SC。屈指一算,我要陪小朋友 ...

請問你覺得值唔值得放棄其他kinders既英普班讀SC既英粵班?有BK媽咪分享讀SC要博命出去比賽攞獎你認為值得嗎?小朋友同大人會唔會好倦?
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。

我三個小朋友都讀英粵班,所以都不能比較英普英粵之別!
不過我在SC堅持入英粵班,主要因為英粵班不少老師都有20+年教學經驗,其中有不少有master degrees,日子久了,小朋友都愛模仿老師言行舉止,師資這一點十分重要!
至於SC要努力比賽,我的情況最多都是一年5-6次,可以接受,又集中在暑假。比賽目的,主要希望trian up小朋友面對群眾及說話技巧,比賽成績不是最重要。畢竟,小一面試都是這樣,臨場表現非常重要!

原帖由 brrbaby2007 於 10-11-30 14:24 發表

請問你覺得值唔值得放棄其他kinders既英普班讀SC既英粵班?有BK媽咪分享讀SC要博命出去比賽攞獎你認為值得嗎?小朋友同大人會唔會好倦?

received no letter today. does it mean "rejected"? >.<

原帖由 Pertra 於 10-11-30 15:02 發表
Survivor,
我打去問英粵班,K1 - 中英文老師在班房,另一星期有3堂普通話,有無再出外補  PTH? 到K2 & K3 只有中文班主任,英文堂 1/3 時間,普通話都是3堂,需要出外 take extra lesson?
同埋那些比賽,是不是人人有份? 或只揀精 ...

呢點我都響St Cat條thread到過,K2開始NET響到時間少左,到底使唔使出去補英普?
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。

醒目開學勳章

原帖由 survivor 於 2010-11-30 14:50 發表
我三個小朋友都讀英粵班,所以都不能比較英普英粵之別!
不過我在SC堅持入英粵班,主要因為英粵班不少老師都有20+年教學經驗,其中有不少有master degrees,日子久了,小朋友都愛模仿老師言行舉止,師資這一點十分重要!
至於SC要努 ...

睇完你咁講小朋友讀得咁好,我更加心大心細,因為SC收左我囡AM 英粵班,本來我報英普班架,唔知點算好添.唯有等埋其他結果先啦,仲有幾間未IN.

My daughter got p.m. offer, 0808 baby, also want to change to a.m. if possible.

ei, I got the waiting list PM class....  so disppointed!

‹ 上一主題|下一主題