用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 培僑書院 有 result la, 有無人有過 2 nd Interview??
go

有 result la, 有無人有過 2 nd Interview??

我有 2nd interview, BUT  Fail  

ME TOO!

原帖由 mamakitty 於 10-11-26 15:51 發表
我有 2nd interview, BUT  Fail  

衰埋

me, three! 好失望!

原帖由 老馮 於 10-11-26 16:05 發表
ME TOO!

我失望到極點
原帖由 carolyktong 於 10-11-26 19:00 發表
me, three! 好失望!

2nd in 後 waiting list,,,,,好傷心...失 落

唉...我都好失望 , 而家都唔知點算好????
我唔想大抽獎呀????

原帖由 manicheung 於 10-11-26 21:01 發表
我失望到極點  

唉....我地呢d勁想讀既又讀唔到,有d爸媽有大把選擇,真係心o翕呀

醒目開學勳章

各位家長請不要灰心, 因為有些家長有其他選擇的或會放棄, 相信遲些會有一些後備的會數到電話. 你們和你們的小朋友都已做得很好, 不要氣餒! 仲要記得給小朋友一個擁抱, 告訴他們已經做得最好了.

原帖由 luckymother 於 10-11-29 16:08 發表
各位家長請不要灰心, 因為有些家長有其他選擇的或會放棄, 相信遲些會有一些後備的會數到電話. 你們和你們的小朋友都已做得很好, 不要氣餒! 仲要記得給小朋友一個擁抱, 告訴他們已經做得最好了. ...

要等到收咗既唔讀, 再要幾十個waiting 都唔讀先有機會, 睇怕都無乜可能發生係我身上嘞  

At least there's a chance!  Wait until Dec 8th!!!

原帖由 cookieng 於 10-11-26 22:00 發表
2nd in 後 waiting list,,,,,好傷心...失 落

完全同意你嘅講法呀~~ 唉...我個仔連 waiting 都無呀~~
原帖由 manicheung 於 10-11-29 12:07 發表
唉....我地呢d勁想讀既又讀唔到,有d爸媽有大把選擇,真係心o翕呀 :sigh: :sigh:

Hope some of the parents will get the call this week.  The waitlist is being called, and today is the registration day I heard!

原帖由 kelvlam 於 10-11-30 13:10 發表
At least there's a chance!  Wait until Dec 8th!!!

大家真係唔使失望同氣餒住呀!我個小朋友本身waiting個名單都無佢個名,點知尋日學校打來叫我去註冊留位呀!聽到好開心,去到問返個老師,問佢我個小朋友唔係rejected咩?佢話我小朋友只係waiting,我話waiting list無佢個名喎!個老師話waiting唔一定列晒出來架!
所以大家仲有希望架,留意電話啦!祝大家好運!

睇呢我要等大抽獎過後先再叩門博過.

YW 同CKY 出哂result 了。唔知,遲D有無機會呢?!

原帖由 QutieBaby 於 10-12-14 10:29 發表
大家真係唔使失望同氣餒住呀!我個小朋友本身waiting個名單都無佢個名,點知尋日學校打來叫我去註冊留位呀!聽到好開心,去到問返個老師,問佢我個小朋友唔係rejected咩?佢話我小朋友只係waiting,我話waiting list無佢個 ...

各位, 我已辦好退位手續, 祝各位waiting 的小朋友快d 有學位啦!

Dear all,

We have released the offer and hope you received good news.

原帖由 愚人 於 11-2-21 21:03 發表
各位, 我已辦好退位手續, 祝各位waiting 的小朋友快d 有學位啦!

請問,
面試是否only IN 小朋友呢?
家長洗唔洗嫁??
Hello, MY NAME IS ~~~ OSCAR ~~~