用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

LH 水準超高

My son is studing at PN, when compared with another kindergarten which he had studied before. LH takes the balance between academic and child's development. Surprisely, my son is learning letterland and flash card (Eng and Chinese). They also delivered the Oxford reading tree to parents which are the text book of St. Cat. He is loving these learning means. And each month, school deliveres motor training toys for child. Of course, parents must take an active role to play with our child. Teachers also meet with parents regularly to report the development of my son. This is very important to me. My son loves to sing the songs becasue school uploaded the songs on web. In fact, at the very beginning, I just tried to apply for this school and their performance is out of my expectation. But the higher school fees you should pay.

Of course not, but all PN can go to KI.
原帖由 Pertra 於 10-11-18 13:40 發表
So, all the existing PN student will stay in LH. No seats for the outsider ??

唔一定, 起碼好多人都會考一條龍. LH 雖然超好, 如果考到一條龍, 我都會轉.

不過, 位唔多, 而且應該只得下午班.

原帖由 Pertra 於 10-11-18 13:40 發表
So, all the existing PN student will stay in LH. No seats for the outsider ??

原帖由 HMmummy 於 10-11-18 13:43 發表
Of course not, but all PN can go to KI.  

WHAT IS MEAN KI?

原帖由 阿仔媽媽 於 10-11-18 14:02 發表
唔一定, 起碼好多人都會考一條龍. LH 雖然超好, 如果考到一條龍, 我都會轉.

下午班係英普,我估英粵會有多d位
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。

原帖由 阿仔媽媽 於 10-11-18 14:02 發表

係咪SC同KV收都唔走?點解呀?
"即使你是友善的,人們可能還會說你自私和動機不良,不管怎樣,你還是要友善。即使你是誠實的,人們可能還會欺負你,不管怎樣,你還是要誠實。你今天做的善事,人們明天可能就忘記,不管怎樣,你還是要做善事。” 杜麗莎修女。

Could you advise which branch of LH?  Thanks!

原帖由 brrbaby2007 於 10-11-18 14:07 發表

原帖由 brrbaby2007 於 10-11-18 14:09 發表

我識朋友個女上年有sc am班都唔走
留係lh 讀英普

原帖由 samava 於 10-11-18 14:10 發表
Could you advise which branch of LH?  Thanks!

HL,英粵係am班

今年8月都仲call waiting 下午英普.
之前都係因為要吸引人讀下午, 所以下午先開2班英普.

原帖由 brrbaby2007 於 10-11-18 14:07 發表

原帖由 阿仔媽媽 於 10-11-18 14:14 發表
今年8月都仲call waiting 下午英普.
之前都係因為要吸引人讀下午, 所以下午先開2班英普.

但PN上果班個個揀英普所以我o甘諗

SC收唔會讀, KV就一定會, 好睇小朋友性格, 我小朋友見其他小朋友唔跟規矩會唔開心, KV比LH 會啱佢多D. 當然最好一條龍, 無信心小學會考得更好(性格問題).

原帖由 brrbaby2007 於 10-11-18 14:09 發表

LH 有許多人幫佢在BK 寫野。  LH老師好年青,學校歷史又短,上年重停課 (手足口病)。不過這位家長覺得超好,就唔好報其它學校,留個位比人。

原帖由 MaryBrown 於 10-11-18 14:22 發表
LH 有許多人幫佢在BK 寫野。  LH老師好年青,學校歷史又短,上年重停課 (手足口病)。不過這位家長覺得超好,就唔好報其它學校,留個位比人。

有冇實例証明呀,我日日上BK都唔覺wor

醒目開學勳章

原帖由 MaryBrown 於 10-11-18 14:22 發表

因手足口病要停課, 同學校好唔好有咩關係呢~~

我相信唔會有學校及家長想因為咁而停課

原帖由 brrbaby2007 於 10-11-18 14:29 發表

我都係LH家長.
(當講下笑)其實我都覺得BK有好多家長讚LH架, 不過只能夠話  1. LH的家長好鍾意睇BK/留言  2. 讀其他學校的家長唔鍾意提及自己學校  
所以引致有人會覺得有人"幫"學校寫野啫.

Is your son extra big B ?? As you mentioned he studied in another KG before

原帖由 HMmummy 於 10-11-18 13:35 發表
My son is studing at PN, when compared with another kindergarten which he had studied before. LH takes the balance between academic and child's development. Surprisely, my son is learning letterland a ...

學生有手足口病都唔停課,間學校會唔會係好學校啊?

唔好用"陰謀論"去談論任何一間KG啦.

我只相信每間KG都係好學校,只係適唔適合自己小朋友.

(以上純粹個人意見,不喜勿插)

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 brrbaby2007 於 10-11-18 14:29 發表

我做人証: 呢位會員經常發言, 不過唔多覺佢成日提住LH

反而~ 點解無人話吓我嘅?!  我成日KM喎!
恐龍家