用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 創價/ 培正/ 民生 同一日Interview, 點取捨? ...
樓主: kyliejet
go

創價/ 培正/ 民生 同一日Interview, 點取捨? [複製鏈接]

年年都要排咁耐架啦,EVEN 2千幾都係要排咁耐。 今年4千咁勁呀?  都唔知邊度嚟咁多小朋友。 間間學校都咁多人報。

原帖由 manlee22 於 10-11-17 12:57 發表

我昨日去排隊, 真係超多人啊, 排左50分鐘先到, 不過交表就需時5分鐘就走得啦.

回覆 13# NICOLE123 的文章

agree with NICOLE123, 07年9至12月既會同你爭呢. 呢班小朋友先係勁敵

原帖由 siulili 於 10-11-17 14:12 發表
年年都要排咁耐架啦,EVEN 2千幾都係要排咁耐。 今年4千咁勁呀?  都唔知邊度嚟咁多小朋友。 間間學校都咁多人報。

一d出名少少的都一二千人報啦!4千幾咪集香港、九龍&新界的小朋友囉!

hi nicole123

haha我就係其中一份子07/12大b,你仲記得我嗎???我上年請教過你架!!!希望我仔仔來年可以做你仔仔o既師弟!!

原帖由 NICOLE123 於 10-11-16 17:36 發表

點會呢, 不要忘記07年9至12月既會同你爭呢. 呢班小朋友先係勁敵

原帖由 catcat0408 於 10-11-18 01:41 發表
hi nicole123

haha我就係其中一份子07/12大b,你仲記得我嗎???我上年請教過你架!!!希望我仔仔來年可以做你仔仔o既師弟!!

Hi Catcat0408
SORRY..我好老實.我真係唔記得..人老喇無記性!
我好希望真心鍾意培正既家長/小朋友加入呢個大家庭成為"紅藍兒女"既一份子
加油 !!!

你在哪

you can either go for "PC" or "Soka and MS"

去哂3間好可能趕唔切,滾水綠腳影響大人同小朋友的表現
‹ 上一主題|下一主題