用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 和富慈善基金李宗德小學 李宗德小學搵補習班問題
go

李宗德小學搵補習班問題

我小朋友小一想搵間補習班/私人補習
希望對李宗德小學有經驗
有冇家長學可以俾下意見,thx

我個囡是今年入小一的學生,我找到一間上樓的補習社,我個囡也是在這裡上了大半年IPA,在景湖居其中一個單位上課的,老師好好,好嚴,我都好滿意,每日4點幾左右就有好多李小的學生上來補習又有,功課班都有,所以會繼續在這裡讀。

原帖由 dombb 於 11-7-14 22:30 發表
我個囡是今年入小一的學生,我找到一間上樓的補習社,我個囡也是在這裡上了大半年IPA,在景湖居其中一個單位上課的,老師好好,好嚴,我都好滿意,每日4點幾左右就有好多李小的學生上來補習又有,功課班都有,所以會繼續在這裡讀。 ...

景湖居補習社資料,请PM卑,仔仔在找補習社,唔該晒。

回覆 1# daniellin 的文章

我已經PM左比你啦!

原帖由 dombb 於 11-7-15 12:36 發表
我已經PM左比你啦!

dombb,

Would u please PM the information to me....
thanks

dombb,

可唔可以pm俾我?Tks.

我個囡是今年入小一的學生,我找到一間上樓的補習社,我個囡也是在這裡上了大半年IPA,在景湖居其中一個單位上課的,老師好好,好嚴,我都好滿意,每日4點幾左右就有好多李小的學生上來補習又有,功課班都有,所以會繼續在這裡讀。 ...

回覆 1# MichelleYan 的文章

已send, pls check

Thank you!

唔該嗮。

原帖由 dombb 於 11-7-15 12:36 發表
我已經PM左比你啦!

回復 7# daniellin 的帖子

我都想搵李宗德補習, 可以PM我有關景湖居補習資料, 謝謝.

pm  to me !thank
全職媽媽技超流(水皮)家務一般(ok)為了亞仔頂硬上!

醒目開學勳章

以居所為補習社, 仲要有 ""很多李小的學生上來補習又有,功課班都有"" ,
會唔會好迫? 咁多學生一齊, 好難專心補習, 連做功課都唔知夠唔夠位??
有時配套都好重要, 無地方學習都係一個大問題。
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

箴言二十二章六節

佢係一個2房面積單位,只係只用個廳,佢地會在廳行3張大摺枱比小朋友補習,大約每次有10-12個小朋友上堂。本人覺得環境的確係有點問題,我堅持繼續上的原因係個Miss教到我個囡好OK。大家要自己恆量啦!
原帖由 wawaliluk 於 11-8-11 16:32 發表

以居所為補習社, 仲要有 ""很多李小的學生上來補習又有,功課班都有"" ,
會唔會好迫? 咁多學生一齊, 好難專心補習, 連做功課都唔知夠唔夠位??
有時配套都好重要, 無地方學習都係一個大問題。 ...

請問元朗,除了新元朗中心個間,仲有無其他介紹呢?
我家有2個小寶貝~~~Sam Sam & Ken Ken

Can you PM me the contact information of this?

Thanks.

原帖由 dombb 於 11-8-19 10:38 發表
佢係一個2房面積單位,只係只用個廳,佢地會在廳行3張大摺枱比小朋友補習,大約每次有10-12個小朋友上堂。本人覺得環境的確係有點問題,我堅持繼續上的原因係個Miss教到我個囡好OK。大家要自己恆量啦!
...

Can you pm the details? Thank you!

請pm 補習社電話給我.

天水圍天慧補習社
佢地都有收李小的補習學生.

引用:
原帖由 dombb 於 11-8-19 10:38 發表
...
Can you pm the details? Thank you!