用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想幫小朋友報畫畫班-荃灣區
go

想幫小朋友報畫畫班-荃灣區

請提議,謝謝!

我琴日幫我個囝係創美報左, 聽日開始上啦~
琴日佢去到參觀都好似幾鐘意甘~

原帖由 pretty_hill 於 10-11-12 14:24 發表
我琴日幫我個囝係創美報左, 聽日開始上啦~
琴日佢去到參觀都好似幾鐘意甘~

係呀,呢間我女都學緊,學左3年多啦,佢地係荃灣區比較出名畫室,而佢地有一個國際認可既證書考既,我女都考左一次,同埋好多時佢地會將學生平時上堂畫既畫去參賽架,又有畫展,而呢間學費又唔費,都係三佰幾一個月每堂一個鍾,都好化算,我女學左咁耐,佢平時一得閒就會自己係度畫畫架,真係可以畫到有板有眼,而佢都好鍾意添

荃灣區...邊到呀...THX~~~
:-?  :-)

在悅來坊的creative 唔錯. $120堂, 75分鐘. 可考慮!

原帖由 lela 於 10-11-13 00:30 發表
荃灣區...邊到呀...THX~~~

近大窩口架,豪輝中心,佢地係愉景新城都有,你睇邊度方便啦,之前打少左添,佢地初學三佰零四堂,係每堂個半鍾,圍起都唔洗一佰蚊堂

醒目開學勳章

你小朋友幾大?

悅來坊的OZ creative and
Cheerful (near Jusco) also ok

NOT only teach the kids  "Copy and Paste"....then that's real learning,

instant of some center..the outcome is very good & beautiful....but after a certain of time....you will find that the kids only "copy and Paste"

原帖由 ivory0915 於 10-11-14 13:27 發表
你小朋友幾大?

6歲啦

簽名被屏蔽

原帖由 littlebabe 於 10-11-12 14:18 發表
請提議,謝謝!

南豐中心魏術館, 阿foon air好有heart

原帖由 cccatty 於 10-11-19 06:57 發表
我諗應該係講緊藝術文化,就係當時有其它媽媽咁介紹過,我囡囡就去左藝術文化學畫畫,當時,大部份人都討論呢兩間畫室,好特別一點,呢兩間畫室都靜係做兩三日,點為皮呢? ...

I can't find their website from internet.  Can you PM me and let me know more details of them?