用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 崇真第二場面試 - 有無家長收到offer ar?
樓主: vincenthkg
go

崇真第二場面試 - 有無家長收到offer ar? [複製鏈接]

原帖由 haydenden1023 於 10-11-17 13:52 發表
真係好鬼差!!!
9月15日號deadline
我到而家都未收到interview通知
不過我已經放棄!!

o甘唔尊重
讀唔讀都吧~~>.

佢地既行政的確有d慢...嘉年華招家長義工就係一個好
例子..

收左下面國際班,不過, 我果個係07年小朋友, 而家都讀緊K1, 所以如果有另外既choice都未必揀.

原帖由 vincenthkg 於 10-11-10 11:30 發表
崇真第二場面試 - 有無家長收到offer ar?

回覆 4# cyan_tang 的文章

我今日都收到reject letter了!
雖然無諗住讀, 但被reject都感覺好唔開心

原帖由 davywm 於 10-11-18 15:31 發表
我今日都收到reject letter了!
雖然無諗住讀, 但被reject都感覺好唔開心

當然唔會有人 喜歡俾人reject..
不過其實都唔係咩大件事..hk仲有好多好既kinder麻..
大家都加油啦! Fighting~

回覆 1# cyan_tang 的文章

阿仔今日兩歲生日 竟然收reject letter

咁崇真第3輪面試幾時知 result !?

Agree!!!

原帖由 cyan_tang 於 10-11-18 15:46 發表

當然唔會有人 喜歡俾人reject..
不過其實都唔係咩大件事..hk仲有好多好既kinder麻..
大家都加油啦! Fighting~
“愛是恆久忍耐、又有恩慈.愛是不嫉妒.愛是不自誇.不張狂.作害羞的事.不求自己的益處.不輕易發怒.不計算人的惡.不喜歡不義.只喜歡真理.凡事包容.凡事相信.凡事盼望.凡事忍耐。”

“如今常存的有信、有望、有愛、這三樣、其中最大的是愛。”

原帖由 davywm 於 10-11-18 15:49 發表
阿仔今日兩歲生日 竟然收reject letter

E~0811 BB wor..我個個都係..
我個仔同我都係1120出世...嘻~
anyway...祝你阿仔2歲生日快樂..一定搵到好既K1
happy birthday~~~~~

P.S 唔好再將reject letter放上心啦..!

原帖由 snakesnake 於 10-11-18 16:02 發表
咁崇真第3輪面試幾時知 result !?

at least 14-working day

rejected

Well, 你都幾奇怪喎, 你是否說收左你下午國際班呀!
如果是真, 你咪係"運吉" , k1國 際只有下午班之嘛, 報名張form都寫到明, 唔通你係報主流 AM 但你個B 咁叻俾到國際OFFER, 如果你唔選, 記住快D打電話通知學校,然後好有品咁係呢度報案,很多人會在BK多謝你呢,
BTW,你的留言令很多等左好耐又收到REJECT LETTER家長欲哭無淚

原帖由 LittlePigmom 於 10-11-18 09:31 發表
收左下面國際班,不過, 我果個係07年小朋友, 而家都讀緊K1, 所以如果有另外既choice都未必揀.

I've also received reject letter today, not much feeling, hope there will have another KG accept my son la...

To parents who got the reject letter: add oil, never give up!!!

To parents who got the accept letter: Congratulations!!
“愛是恆久忍耐、又有恩慈.愛是不嫉妒.愛是不自誇.不張狂.作害羞的事.不求自己的益處.不輕易發怒.不計算人的惡.不喜歡不義.只喜歡真理.凡事包容.凡事相信.凡事盼望.凡事忍耐。”

“如今常存的有信、有望、有愛、這三樣、其中最大的是愛。”

原來做家長義工/比錢去聽講座/同老師玩得好開心

真係好睇個小朋友面試果十多分鐘同個老師夾唔夾.....
收到信啦!!REJECTED!!

係喎~ 做咗家長義工既家長喺度呢?

大家落選咗唔好唔開心呀!佢唔收我哋個b係佢哋個損失唻咋!!

回覆 7# cyan_tang 的文章

Dear cyan_tang: thank you very much!
Add Oil Together!

我小朋友24號interview, 姐係第幾輪interview ?  點解唔好似其他學校咁,分幾日in 晒佢, 一次過出result 仲好啦
‹ 上一主題|下一主題