用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 崇真第二場面試 - 有無家長收到offer ar?
樓主: vincenthkg
go

崇真第二場面試 - 有無家長收到offer ar? [複製鏈接]

回復 40# LA_BB 的帖子

恭喜收到信旣媽媽!我還未有信,真係好心急及好驚!可能唔得個批會遲些寄出

回復 7# EggEgg08 的帖子

你就好LA~恭喜晒,你小朋友係唔係英文好好GA,你地屋企有無人講英文GA,你小朋友當日表演係唔係好好,英普係唔係都in得好好,唔好意思問咁多問題,因為我都好想入到tt

我諗遲黎的信唔慌係好野喇

回復 43# coco513 的帖子

我都咁話......打定輸數.....

我唔係太記得,請問IK1係咪只得pm session ga jar?

原帖由 love旦 於 10-11-13 20:52 發表
我都咁話......打定輸數.....

唯有希望係WAITING LIST啦

請問崇真是否好學校? 崇真小學會收幾多成直上 ?

跑馬地寶血幼稚園和崇真 那一間好一些? 請給我一些意見.

好似話冇waiting list, 一係收, 一係唔收

原帖由 Elsamouse 於 10-11-14 09:53 發表
好似話冇waiting list, 一係收, 一係唔收

唔係痳? WAITING LIST都冇呀   想等都等唔到喇

我覺得第一部分入房玩玩具都應該有影響收唔收,我個仔果Part同老師傾得好開心,第二部分唱歌我捉住佢手做動作,佢無答一條題目,但唔怕醜,又活躍,9月B,都收咗主流上午,但我驚每日十五分鐘英文唔夠?
原帖由 coco513 於 10-11-14 11:06 發表
唔係痳? WAITING LIST都冇呀   想等都等唔到喇

原帖由 leecn 於 10-11-14 14:19 發表
我覺得第一部分入房玩玩具都應該有影響收唔收,我個仔果Part同老師傾得好開心,第二部分唱歌我捉住佢手做動作,佢無答一條題目,但唔怕醜,又活躍,9月B,都收咗主流上午,但我驚每日十五分鐘英文唔夠? ...

我都覺得有計分, 因為玩具老師都有問叫咩名, 又要我呀仔叫佢 XX老師咁樣喎~ 不過衰在呀仔o係唱歌時扭計啦, 但係到左聽故事又好專心喎, 唔知可唔可以拎番d分呢??

講到尾到係要合眼緣....
我個女果日表現可以, 我又係同佢做唱歌動作, 同埋聽故事都專心, 笑哂咁, 仲要係我仔仔出年會讀小一, 但係都無收到信, 傷心..

原帖由 evacalbee 於 10-11-14 16:08 發表
講到尾到係要合眼緣....
我個女果日表現可以, 我又係同佢做唱歌動作, 同埋聽故事都專心, 笑哂咁, 仲要係我仔仔出年會讀小一, 但係都無收到信, 傷心..
...
未收到jer 唔係reject既, 唔好傷心先啦

想問一句, 你地收到信既係in第幾輪嫁?
我呀仔係第3輪囉~ 關唔關事嫁?

原帖由 fanmama 於 10-11-13 21:03 發表
我唔係太記得,請問IK1係咪只得pm session ga jar?

係呀, IK1只有PM SESSION

原帖由 coco513 於 10-11-14 17:44 發表
想問一句, 你地收到信既係in第幾輪嫁?
我呀仔係第3輪囉~ 關唔關事嫁?

佢地係第二輪架! 第三輪前幾日先IN無咁快有信.

回復 42# okangelmama 的帖子

To be honest, 我阿b當日的表現,我自己幾滿意...佢在玩具房時pick了d 煮飯仔玩, 我同佢講可唔可以煮d野俾小朋友食, 佢就拿起隻碟同隻玩具蛋走去個Net到and said "I cooked an egg for you"...the NET and I both felt a bit surprise... 之後入去interview 時又主動跟普通話老師說午安同說自己名字 (普通話...因為而家在LH讀N班老師教的)....不過唱歌仔時就冇咩反應....NET story time時佢係那group第一個先舉手,然後出去幫NET用支棒指那個是公仔的耳朵....然後自己倖返支棒個NET...可能佢在LH已有NET 班主任...上課模式都差不多....習慣了所以不會怕....

而家反而考慮係唔係真係放棄LH (因LH都可以直上英普班, 但沒有小學backup). 但LH 真係一間好唔錯的學校!!

醒目開學勳章

原帖由 hilarylau 於 10-11-14 19:51 發表

佢地係第二輪架! 第三輪前幾日先IN無咁快有信.

sorry ar~ 我個意思係第二輪裡面既第三ROUND呀~ 講得唔清楚添!
BTW, 今日都未有信, 凶多吉少 !

原帖由 coco513 於 10-11-15 13:07 發表

sorry ar~ 我個意思係第二輪裡面既第三ROUND呀~ 講得唔清楚添!
BTW, 今日都未有信, 凶多吉少 !

我都係第2場第3group...所有第2場應該都係呢幾日
收信...要等放工先知有冇呢...如果今日都冇即係名落
孫山..(我估)..不過無論係得定唔得..都想快d知道...
‹ 上一主題|下一主題