用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 SFA 最終考左乜??
樓主: dlmcdlcl
go

SFA 最終考左乜?? [複製鏈接]

以我所知,資優生各班都有,並不是得一班。

原帖由 gotgot 於 10-11-8 14:25 發表
mandy,

我都係果日先知咁多人一班,我隔離個媽咪仲以為係小班教學,如果++入到,佢一定係分配去資優班呢(有一班係for 資優生),到時學校要小朋友去做IQ test,就會詳細知道小朋友的資質!

但++應該會有更好offer,仲有大 ...

我個仔考一點, 佢話有幅图係正方形入面有把刀,叉同好似係隻碟咁.然後問佢知吾知係咩????我仔答吾知,未見過.有冇人同佢一樣有呢一題.
原帖由 dlmcdlcl 於 10-11-8 13:20 發表
終於都坐低, 問一次個仔考左D乜....今日問到既, 同當日考完問又有出入....真係啤一聲...V_V

幾頁紙既卷, 聽英文短故事, 聽中文短故事, 做MC 題, TICK 答案 (可能係咁, 佢堅持話冇串字, 冇中英文生字認字??)

跟住玩 ...

我問個仔, 佢話只係問係乜野O黎. 佢都係考一點.

原帖由 CARRIE1213 於 9-11-2010 03:24 PM 發表
我個仔考一點, 佢話有幅图係正方形入面有把刀,叉同好似係隻碟咁.然後問佢知吾知係咩????我仔答吾知,未見過.有冇人同佢一樣有呢一題.

補充:

阿囡今日醒起老師仲有問佢:

一個星期有幾多日?
一個月有幾多日?
一年有幾多個月?

原帖由 rainy0429 於 10-11-8 16:53 發表
真係唔該曬jumbo_mandy & gotgot~
我都終於完成案件重組!!
由於我哋考上午,D 問題真係唔同,我根據你哋D料問阿女,佢唔係重覆我所問嘅,而係講佢聽到dad話sick...我諗可信性幾高...
Thanks a lot!!

...
‹ 上一主題|下一主題