用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 EC TSA result
樓主: freddielau
go

EC TSA result [複製鏈接]

回復 59# kdpeter 的帖子

............

回復 2# freddielau 的帖子

我想呢個人只想搵多啲火頭出黎, 越講越多.
如果你地係同意我個講法,又睇佢既留言睇到勁 tired!! 我認為不要再回應呢個 topic.
就當我呢個留言為最後一個. 其他再有大家都不用回應吧!! 讚同 agree 都不好再留了....

從未見過有一個咁長氣既討厭的人. (純粹個人意見!!)
*** Piglet 328 ^ ^ We have happyland.....

我睇完依4頁紙, 都覺得依d"新加入國民"好明顯唔係EC 家長, 因為EC 家長不會好像他一樣會在公開地方講學校, 還說叫大家什麼反映吓EC 不對, 我駛乜要O向度講呀, BK 幫到我咩, 係都搵校長講, 講一次唔得, 咪講第二次, 第二次唔得, 咪講第三次lor, 每間學校都唔係家長講一次, 校長就即刻做o架啦! 點解只係搵EC O黎講, 擺明有人唔鐘意EC, 想係度講衰EC, 但放心, 如果真係EC 家長嘅話, 係唔會O甘易比依d "用新加入國民"嘅人講幾句就會放棄EC 嘅, 反而我哋會更團結去對付一D 想攪破壞嘅壞份子!

回復 64# corliss_yu 的帖子

.............

‹ 上一主題|下一主題