用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 小學練習
go

小學練習

醒目開學勳章

請問邊到有小二既練習可以下載呀?

http://mypapers.cyron.com.hk/index/index_01.htm

我個女今年K3, 但見到呢個web d worksheet幾好.....

我都有訂my paper比個女做

醒目開學勳章 王國長老

THANKS! 我都有DOWNLOAD TRIAL PAPER
不過我都係鐘意去書店睇飽至買, 因為可以跟返學校進度
原帖由 hello_mimi 於 10-11-5 09:43 AM 發表
http://mypapers.cyron.com.hk/index/index_01.htm

我個女今年K3, 但見到呢個web d worksheet幾好.....

Thank you!
請問是否每日或每週download一次呀?
因我想download第二週就唔得。

原帖由 fa_fa 於 10-11-5 14:03 發表
Thank you!
請問是否每日或每週download一次呀?
因我想download第二週就唔得。

只有week 1免費提供, 其他的要比錢買.
啱啱打去問過, 紙張一學期每科$197, 光碟全年每科$201, 光碟平d, 要自己打印.

以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

原帖由 kikiboy 於 10-11-5 14:05 發表

只有week 1免費提供, 其他的要比錢買.
啱啱打去問過, 紙張一學期每科$197, 光碟全年每科$201, 光碟平d, 要自己打印.

唔該晒!咁都幾貴,唔係幾低用!

原帖由 fa_fa 於 10-11-5 16:21 發表

唔該晒!咁都幾貴,唔係幾低用!

係幾貴, 我想訂中文比我個仔做吓.
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

中文幾好架, 阿女做左中文成績明顯進步左

原帖由 kikiboy 於 10-11-5 16:40 發表

係幾貴, 我想訂中文比我個仔做吓.

原帖由 kitbebe 於 10-11-5 18:38 發表
中文幾好架, 阿女做左中文成績明顯進步左

中文係咪近似小學課程? 我買左小一中文比女女做, 佢而家K3, 我比佢認字同讀短文, 再嘗試比佢做下....

其實一隻CD, 都唔算貴啦....

想問吓佢啲練習同出面啲有セ分別?
因亞囝學校已有<中文8達通>玩,
係咪唔夠呢?

回復 1# emma-ma 的帖子

咁唔咳預埋我, 我部電腦今日有啲問題pm唔倒, 請你pm我好嗎?

醒目開學勳章

I am interested on it.  Please PM to me.  Thanks!!

Can you give me the information? thanks

原帖由 hello_mimi 於 10-11-5 23:14 發表

中文係咪近似小學課程? 我買左小一中文比女女做, 佢而家K3, 我比佢認字同讀短文, 再嘗試比佢做下....

其實一隻CD, 都唔算貴啦....

想買小一中文英文share?...