用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

長袖 polo [複製鏈接]

天氣開始凍啦, 知唔知邊有 長袖 polo 賣呀?
Many thanks!
   0    0    0    0
09/06/04   3.35kg, 25/06/04   4kg, 30/07/04   5.2kg, 01/09/04   6.3kg, 02/10/04   6.9kg, 29/11/04   8.2kg, 28/12/04   9kg, 31/1/05     9.9kg, 13/6/05    10kg

It's hard to find in outside shop. When will the school arrange 長袖 polo 賣呀 ?

原帖由 KMY 於 10-10-26 17:51 發表

之前我有係吉之島買了幾件淨色長袖Polo恤,(只得寶藍、白&灰HKD19.90/pc)。相信依家都無lu.  其實你都可以找件小朋友喜歡的薄長袖圓領衫再套回短袖Polo 恤呀。呢排着應該OK. 另外你可以去Bossini 睇下男孩部,我看见有兩欵淨色部份較多的有領衛衣,不過貴咗少少,現在趁有折買番幾件啦。

原帖由 kukukoo 於 10-10-27 08:25 發表
It's hard to find in outside shop. When will the school arrange 長袖 polo 賣呀 ?

我都好想知呀! Bossini 只有好少款, 仲有個大badge 在心口,

原帖由 KMY 於 10-10-26 17:51 發表

Giordano Junior

學校這兩年已經無長袖校服賣.
原帖由 kukukoo 於 10-10-27 08:25 發表

搵到一間校服公司有賣 polo-shirt, 長短袖都有, 一陣放工去實地睇下幾錢再向大家匯報 ^_^b

原帖由 Jamson 於 27-10-2010 09:31 發表
我都好想知呀! Bossini 只有好少款, 仲有個大badge 在心口,

Thank you. 等你消息

我今日搵d校服公司都話無小童size, 剩係得佐x奴 junior有, $145/each, 2件8折

原帖由 anjogmail 於 10-10-27 15:37 發表
搵到一間校服公司有賣 polo-shirt, 長短袖都有, 一陣放工去實地睇下幾錢再向大家匯報 ^_^b
09/06/04   3.35kg, 25/06/04   4kg, 30/07/04   5.2kg, 01/09/04   6.3kg, 02/10/04   6.9kg, 29/11/04   8.2kg, 28/12/04   9kg, 31/1/05     9.9kg, 13/6/05    10kg

感激   

原帖由 anjogmail 於 10-10-27 15:37 發表

幾經辛苦終於接通電話, 可惜該校服公司的總店+幾家分店都說沒有小一尺碼的 Polo shirts了...唉~

不過大家不妨記下這家公司的資料, 電話中報價說大約49元一件長袖的, 可惜缺貨中...

維多利校服公司
http://www.victoriauniform.com/index0f2b.html?view=shops_frame

大家若在哪裡能買到長袖 Polo Shirts的話再跟大家分享一下吧 >.<

原帖由 anjogmail 於 27-10-2010 15:37 發表

對呀! 我的短袖POLO就是在這裡買的, 可惜現時沒有長袖,

原帖由 anjogmail 於 10-10-27 17:21 發表
幾經辛苦終於接通電話, 可惜該校服公司的總店+幾家分店都說沒有小一尺碼的 Polo shirts了...唉~

不過大家不妨記下這家公司的資料, 電話中報價說大約49元一件長袖的, 可惜缺貨中...

維多利校服公司
http://www.vict ...

報告: 九龍城分店尚餘少量白色長袖Polo Shirts!

原帖由 anjogmail 於 27-10-2010 17:21 發表

維多利校服公司
http://www.vict ...

我問左太子分店,有唔同色,亦有小朋友size,但有logo,要自己拆。
我放工會過去睇下。

咦? 要拆 logo 嘅咩? 我仔仔d 衫全部無拆呀!

原帖由 yanlongma 於 10-10-28 17:48 發表
我問左太子分店,有唔同色,亦有小朋友size,但有logo,要自己拆。
我放工會過去睇下。

Did u buy from 太子店?我問他們但說無貨? where can I buy ?

原帖由 yanlongma 於 10-10-28 17:48 發表
我放工會過去睇下。

無呀!那天晚上臨時要事,又見門口大排長龍,所以沒有排隊。
吓?我上星期問,佢地話有喎,不過要拆badge。
我想大家去之前都要問一下。
唯有今天(如無要事)再去走一轉。

原帖由 kukukoo 於 10-11-1 08:27 發表
Did u buy from 太子店?我問他們但說無貨? where can I buy ?

我今日打電話問過, 佢地話啲polo衫收左入倉, 大約12月左右先會再攞出黎賣, 因而家只賣校服

原帖由 yanlongma 於 10-11-1 14:02 發表
無呀!那天晚上臨時要事,又見門口大排長龍,所以沒有排隊。
吓?我上星期問,佢地話有喎,不過要拆badge。
我想大家去之前都要問一下。
唯有今天(如無要事)再去走一轉。

...

The staff said it has "Pui xxxxx" logo printed on it. It cannot be removed

原帖由 阿笨與阿占 於 10-11-1 23:09 發表
我今日打電話問過, 佢地話啲polo衫收左入倉, 大約12月左右先會再攞出黎賣, 因而家只賣校服

yes, difficult to buy long sleeves polo....if it's not too cold, wear the short sleeves inside and cover with a long sleeve t-shirt with no collar....if it's cold, wear a "turtle-neck" t-shirt la...
敬畏耶和華是智慧的開端,認識至聖者便是聰明

噢!唔怪之得,今日午飯時走過去問,佢地話無啦!

原帖由 阿笨與阿占 於 10-11-1 23:09 發表

‹ 上一主題|下一主題