用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 LMC First Phase Final Round 已出 ~~~
樓主: bchi
go

LMC First Phase Final Round 已出 ~~~ [複製鏈接]

rm 3202,

係啊, 我都覺得係巧合, 但你好好笑啊, 真係打去學校問呢個問題,  真係唔知lmc 可以搵邊個答你呢個問題呀

夕陽mo士,

你地問下料, 我無任歡迎, 但我真係唔歡迎你對落d 小朋友入lmc, 梗係跟哥哥讀返tsl 好啦 !!!!! 祝定你出年順順利利喇.
何文田街坊福利會永久人字拖榮譽會員

如果唔係"夕陽mo士".... 係"直入冇事"TSL就更係好啦....
TSL 又無 Sibling.... 又咁多人考.... 比你係我,你會唔會話我個仔出年入硬?!?!
大前年, 2000.... 前年, 2500.... 上年3000..... 今年3800..... 你話出年有幾多人喇........
收就由頭到尾都係咁多個... 175
保守d估....出年都25個選一個
AIA 都易過佢啦....

原帖由 bchi 於 29/10/2010 10:02 發表
rm 3202,

係啊, 我都覺得係巧合, 但你好好笑啊, 真係打去學校問呢個問題,  真係唔知lmc 可以搵邊個答你呢個問題呀

夕陽mo士,

你地問下料, 我無任歡迎, 但我真係唔歡迎你對落d 小朋友入lmc, 梗係跟哥哥讀 ...
"Being the richest man in the cemetery doesn't matter to me.... Going to bed at night saying we've done something wonderful... that's what matters to me."
    -Steve Jobs-

原帖由 flostangraphy 於 10-10-29 10:28 AM 發表
如果唔係"夕陽mo士".... 係"直入冇事"TSL就更係好啦....
TSL 又無 Sibling.... 又咁多人考.... 比你係我,你會唔會話我個仔出年入硬?!?!
大前年, 2000.... 前年, 2500.... 上年3000..... 今年3800..... 你話出 ...

冇計啊.. 時也 ~~~ 命也 ~~~
我仔入k1 時, 二仟人都冇添.. 點知等左三年, 等左3000 人出來, 我都苦過dee dee
何文田街坊福利會永久人字拖榮譽會員
‹ 上一主題|下一主題