用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 LMC First Phase Final Round 已出 ~~~
go

LMC First Phase Final Round 已出 ~~~ [複製鏈接]

早左出呀,  大家唔洗等到25 號了.  快d 上去check,
各家長亦會面見校長或主任, 大約五分鐘, 祝大家好運 ~~

http://www.plklmceps.edu.hk/doc/2%20round-web%20notification.pdf

0    0    0    0
何文田街坊福利會永久人字拖榮譽會員

Thanks! My son got the 2nd interview!!

醒目開學勳章

原帖由 bchi 於 10-10-22 17:45 發表
早左出呀,  大家唔洗等到25 號了.  快d 上去check,

http://www.plklmceps.edu.hk/doc/2%20round-web%20notification.pdf ...

bchi, 成你貴言呀, 我仔入咗2nd round 呀!  thanks.

Somehow I feel surprised that my daughter would be successful in the 1st round!

第一次係度見你,稀客..
原帖由 bchi 於 10-10-22 17:45 發表

http://www.plklmceps.edu.hk/doc/2%20round-web%20notification.pdf ...
[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

bchi is in BK very often!! :) She is funny and nice.

原帖由 shirleyauhc 於 10-10-22 20:20 發表
第一次係度見你,稀客..

KC ))))))))))) 好開心呀 ))))))))

記住同ms man 講野時... 你明啦 kekekekke

kimb and cog,

努力努力 ~~~~~~~~~~

sa,  

人地蒲左一年喇衰野

恭喜哂各位入到second round既朋友!!!

祝你地過埋下一關!

入 唔 到second round既媽咪爸爸亦唔駛灰心,你地跟住就收到好消息啦!!!

小女有幸都入到2ND IN呀! 不過要見家長就真係有點擔心, 呀女同我一齊係會失控的...

Got the 2nd interview in LMC

Congratulations.......

學校真快手.....家長唔使等太久.
回 望 這 半 生 也 許 是 場 夢 年 月 已 帶 走 幾 個 秋 與 冬 淚 也 倦 了 夢 也 不 斷 轉 眼 逝 去 生 命 或 許 是 場 空

蕭阿e,

我一早估到你阿女入到架喇.

不過你放心, 你同阿女係分開in 架, 你有你同文校長吹水, 阿女有阿女玩.

d23456789,

你洗唔洗咁押韻啊

We all should cheer for LMC's quick work this time!! :)

原帖由 bchi 於 10-10-23 20:46 發表
蕭阿e,

我一早估到你阿女入到架喇.

不過你放心, 你同阿女係分開in 架, 你有你同文校長吹水, 阿女有阿女玩.

咁比面呀! 我同老公反而對佢冇咩信心呢....

Glad to know my daughter also get into 2nd round......yeah!!!

想問下呢LMC有乜地方好呢?  好老實講, 上次去1st interview果時見到個校舍好舊, 又好細.

原帖由 task 於 10-10-23 23:50 發表
想問下呢LMC有乜地方好呢?  好老實講, 上次去1st interview果時見到個校舍好舊, 又好細.

呢條問題好難答, 正如人地問我老公有咩好, 又肥又大肚腩又老....WELL...我唔係睇外在美既人, 咪會肯嫁比佢囉。

選校都係一樣道理, 我都唔係睇外在美。

請問LMC係邊間

請問2011年會開幾班小一 ?  一班有幾多人 ?

2nd interview 會考d咩 ?

謝謝 !

醒目開學勳章

原帖由 WAI888 於 10-10-24 00:56 發表
請問LMC係邊間

保良局林文燦英文小學
‹ 上一主題|下一主題