用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 Dr. Poon 學前班 - 自組( 2 – 3 歲)
go

Dr. Poon 學前班 - 自組( 2 – 3 歲)

HI~can send some information for us ma.
My email, [email protected]

原帖由 陳家大少奶 於 10-10-11 18:01 發表
囡囡自一月返學以來,差不多個個星期都睇醫生,日日都食藥,咁搞法真係吾對路,終於在五月尾停學了。
想搵 d 類似 N 班的 playgroup 比囡囡,找左幾個月,都找不到合心水的。
現在 Dr. Poon 開學前班,小組形式,每組最多 8人,每堂1.5 ...

比bb攪亂檔,sorry!

原帖由 陳家大少奶 於 10-10-11 18:01 發表
囡囡自一月返學以來,差不多個個星期都睇醫生,日日都食藥,咁搞法真係吾對路,終於在五月尾停學了。
想搵 d 類似 N 班的 playgroup 比囡囡,找左幾個月,都找不到合心水的。

現在 Dr. Poon 開學前班,小組形式,每組最多 8人,每堂1. ...

hi, 我個囡得17moths,唔知得唔得呢?
如果唔得,我都好有興趣想知關係playgroup既野,可否send 給我?
my Email:  [email protected]

我都好有興趣想知關係playgroup既野,可否send 給我?

我B得22個月可唔可以參加?
[email protected]