用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 認知課程??有無人讀/聽過....
go

認知課程??有無人讀/聽過.... [複製鏈接]

認知課程??有無人讀/聽過....

在報紙看到廣告,好似對一些好動,不專心或缺乏信心的小朋友有幫助,大家有無人讀/聽過?  Any comment ?  How much?

Re: 認知課程??有無人讀/聽過....

Happyma:

我女女都係好動,不專心同缺乏信心,我正在都找緊這類playgroup給女女,你在where看到的?在邊區?

Hi ChristyMammy

我在星島日報看到的,地點有Central, TST, Jordon, 我約了sunday做interview,但想知有無人試過,效果如何呢?你想知details,請PM我,因我個PM只可以reply.你女女幾歲呀?有無覺得好煩呀?交流下呀?

happyma

我都有興趣呀,唔該pm比我呀.
thx!

2j

Happyma:

你可以給課程個tel.我嗎?我都想報!你試左堂未?覺得如何?
我女女20個月,一去朋友或親戚屋企就哭到收唔到!但一出街佢就好high咁不停咁跑,同小朋友一起去公園就自己有自己玩唔合群,常常話驚驚,我都唔知佢驚咩?唔知謮左個d課程會唔會有幫助?

happyma

我都有興趣呀,唔該pm比我呀.
thx!

:-D :-D :-D :-D

happyma

我都有興趣呀,唔該email 我  : [email protected]

thx!

我個仔仔正讀高班的課程,他們是用遊戲的方式去教小朋友道理,有它的一套,我也覺得它的家長班頗有用,可以令父母放下偏見,從另一個角度去欣賞孩子。每班有六堂,大約二千多元,一点也不便宜。有用與否,要視乎小朋友的參與程度和家長的配合。

Chungmingbaby:
可否pm課程資料給我,有無for20個月baby?
‹ 上一主題|下一主題