用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 有無上午幼兒班第三組的同學仔媽媽
go

有無上午幼兒班第三組的同學仔媽媽

,星期六你們選擇了第幾場呢?

原帖由 pakhei24 於 10-10-5 13:01 發表
,星期六你們選擇了第幾場呢?

你好呀!
我都係幼兒班第三組,
我選下午個場

你好呀!
我都係幼兒班第三組,
我選下午個場

回覆 1# ki9527 的文章

你小朋友是第幾組,我仔叫柏朗,是月亮組呢!

回覆 1# pakhei24 的文章

Hello,柏朗媽媽,我仔澧豪都是月亮組啊!
佢話識柏朗啊,yeah!!

HI...我個女係第3組架, 叫曉琳, macy!多多指教~

你好,我仔仔是沛樂,也是月亮組!佢話識得柏朗及澧豪。

原帖由 CONNIEQ 於 10-10-13 15:35 發表
Hello,柏朗媽媽,我仔澧豪都是月亮組啊!
佢話識柏朗啊,yeah!!

佢哋昨天生日會表演好開心,好可愛

我仔仔係王境臻, 都係月亮組嫁!!

佢話十一月係鄭老師生日呀, 仲成日邀請我地在家扮開派對。

原帖由 conniechu 於 10-11-20 12:11 發表
你好,我仔仔是沛樂,也是月亮組!佢話識得柏朗及澧豪。

是否月亮組的男孩子全都報到了,因為我記得好似只有4至5個男孩子。

1) 柏朗
2) 澧豪
3) 沛樂
4) 境臻

唔知有無錯,要返屋企CHECK一CHECK佢個份我的同學資料先。

回覆 2# idahosc00 的文章

嘩!呀仔咁叻識同你講鄭老師生日呀!好開心咁多月亮組同學仔mummy來報到,因為平時大家好難有得溝通呢!點解可以看到佢地表演,係咪番咗學校做義工呀?禮豪mummy:我想問你係咪其叔的新抱呢?

我唔係家長義工,只不過我個女帶咗部相機返去學校影細佬表演(因為呀女話高班同學仔可以係生日會時帶相機返學影相)。

回覆 1# conniechu 的文章

沛樂mummy,你大女係k3。可以帶相機咁好呀,所以有人報告比知呢!

係呀,因為我個女影咗條短片俾我睇(由於細佬是企係個台邊,所以佢只係識得影住個台邊及細佬,而佢唔識影住成個台同其他同學仔)。如果佢影得好啲,條短片便可以跟你哋分享。

回覆 1# conniechu 的文章

原來係影短片....唯有等學校post出來啦!我叫朗朗在家跳比我睇,佢跳得兩吓,反而哥哥識跳幾下....仲話細佬沾....

回覆 1# pakhei24 的文章

各位好, 小女都係上午幼兒班第三組的同學仔, 我地係太陽組 ga

回覆 1# fungwrongjing 的文章

好呀!大家好好交流下啦!