用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 大家千萬唔好俾佢啲廣告欺騙咗!!!!!!!!!!! ...
go

大家千萬唔好俾佢啲廣告欺騙咗!!!!!!!!!!!

今日係藍田又見到史X福游泳班啲promoter係喥擺檔,大家千萬唔好俾佢呢間公司欺騙咗!!!
我小朋友就係呢間泳會上咗堂之後,受到好大好大嘅傷害,到依家都仍然十分抗拒游水

1)佢地好多教練都無牌(有d$30/小時,點會有心機),
2)水質超有問題
3)管理層是一班垃圾(行外人),
4)非泳總註冊屬會
5)國家級教練(次貨)好多都名過其實(唔識教)   
(如果好的,國家又點會放人,游下水仲可以扼下人)
佢地根本無正視(廢物根本唔識解決,只識吸水)

醒目開學勳章

間野口碑好差

上次就見到人話距啦~~~~

簽名被屏蔽

我個FD對孖女都中招...
大O個明明識游, 就編O左佢入初班...10歲女要同D4-5歲游...
細O個個就比人操水操到怕...
明明交晒學費, 又日日打比我個FD吹佢交...比埋收據佢O地睇都仲打O黎吹...激到我個FD死...

但唔知點解都係咁多人報,我朋友個仔跟佢地學咗成年都未識游呢!

原帖由 Sweet321 於 10-10-2 16:27 發表

都唔係第一次見人話呢間野
wbmom

醒目開學勳章

我估真的視乎教練, 我小朋友都係士丹福學咗1年, 由唔識游至依家學咁蝶式, 佢D同學都係不同的士丹福泳池, 進道同我個仔差不多..... 我覺得如果你發現學咗2期小朋友都無進展, 就一定要出聲... 我都有見到, 有小朋友學足一年都係自由式, 家長又唔出聲.....每期都唔同教練, 點會學識!!!...我就堅持一個教練, 佢唔黎, 我就唔游......及我一定自己帶佢, 唔會比工人姐姐.....

原帖由 lamtsuiyee 於 10-10-4 18:57 發表
我估真的視乎教練, 我小朋友都係士丹福學咗1年, 由唔識游至依家學咁蝶式, 佢D同學都係不同的士丹福泳池, 進道同我個仔差不多..... 我覺得如果你發現學咗2期小朋友都無進展, 就一定要出聲... 我都有見到, 有小朋友學 ...

無錯...一定要家長帶...佢地見工人帶會求其好多...因為工人never complain...

史丹福意見集中地
http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=10731078&pid=150193942&page=3&extra=#pid150193942

我小朋友都係學咗年零...四式識游晒喎....同lamtsuiyee 意見一樣啦..家長帶, 堅持一個教練, 佢唔教, 我唔上堂...通常佢地都係 "就" 晒你的....
不過都要睇個小朋友自己本身...我見過有d 小朋友游咗兩期都唔係好得..唔係教練唔得...我反而覺得個教練好有heart教添...(因為同一批人, 其他小朋友都可以升班, only 佢要游多一期)..我又覺得ok 喎...你俾呢d 未達標的小朋友升班...咁咪盞佢基礎做得唔好....
不過好老實講...我覺得每個泳池...可能得一兩個好的教練...真係要夾夾時間囉