用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中學交流 何文田迦密中學家長交流區
樓主: ngkwaiyee
go

何文田迦密中學家長交流區  

想問以前迦密排第幾GA?

回覆:evergreenj 的帖子

好似系第一年岀,但有好多comments話冇包羅所有学校…,所以吾全面喎。
Thanks
Mo-ma

回覆:mo-ma 的帖子

Hi — my son told me that his class teacher shared the inter-class ranking after the UT.  Have you received that?  There is no report card or anything to sign.  I wonder if he has missed anything again.  He is always not telling full story so I hope to verify with you...  thanks in advance!

Thanks
Mo-ma

mo-ma 發表於 12-11-21 11:03
Hi — my son told me that his class teacher shared the inter-class ranking after the UT.  Have you r ...

係呀! 已經知道今次UT全班&級名次, 但未有任何要簽名的成績單派發

回覆:evergreenj 的帖子

多謝evergreenj嘅回覆。吓?乜有全班咩?佢淨係話全級咋!睇黎又有野miss左或者難言之忍!等我再問下佢先。請問你小朋友系吾系全級名次除4就大概系班中名次呢?我以为學校会派performance summary 之类嘅野,睇黎吾似會有LU...

Thanks
Mo-ma

mo-ma 發表於 12-11-22 00:43
多謝evergreenj嘅回覆。吓?乜有全班咩?佢淨係話全級咋!睇黎又有野miss左或者難言之忍!等我再問下佢先。 ...
唔係除4喎, 但級名次除4後, 再前幾名, 就係班名次, 要唔要我PM你知??

引用:Quote:mo-ma+發表於+12-11-22+00:43+多謝ev

原帖由 evergreenj 於 12-11-22 發表
唔係除4喎, 但級名次除4後, 再前幾名, 就係班名次, 要唔要我PM你知??
多谢你嘅offer, 其实皆因早前应承佢考全班某個名次內会有奬勵。而家只有全級,我諗都系吾送囉,叫佢努力考好試先再算。

Thanks
Mo-ma

其實我個都係考得一般,但佢自己就覺好O.K.!  

有D同學要做到凌晨, 一D都唔出奇

doggyxxx 發表於 12-11-26 12:17
呀女话今日出正式UT Results wor?

你指名次嗎? 我班已在上次家長晚會之後公布左, 其他班就昨天才知

回覆:doggyxxx 的帖子

請問doggyxxx 係乜形式岀嘅result?

阿仔好早已经有哂分数,但全级名次就系老師上星期口頭講,冇全班名次。

Thanks
Mo-ma

回覆:doggyxxx 的帖子

多谢回覆`。原来佢早就派左,但話吾記得俾我睇,佢認真冇撘sarp!  

Thanks
Mo-ma

請問迦密係band 幾?  Thanks~

回覆:Siuchoi 的帖子

Band1英中~

想請問各位家長,
迦密是否文科較強呢?
另外,由青衣往迦密應如何乘車最方便快捷呢?
謝謝!

我揀時無想過LEE個問題, 唔係睇小朋友自己GA咩?
我見有巴士41 & 45門口有站