用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖若瑟英文小學 1A 班 2010年, 問題MAMA交流站!
樓主: YamaBB
go

1A 班 2010年, 問題MAMA交流站! [複製鏈接]

Hi 1A mami,

Can anyone tell me what is GS WS?? I can not find the WS.

原帖由 fionau 於 10-11-6 21:46 發表 [url

=http://forum.edu-kingdom.com/redirect.php?goto=findpost&pid=33331312&ptid=2238885][/url]
Hi,

我都唔係好清楚....有冇人知呀??

係GS work sheet, 是張工作紙.

原帖由 YamaBB 於 10-11-9 18:06 發表
Hi 1A mami,

Can anyone tell me what is GS WS?? I can not find the WS.

Thank u vanyu. Finally found it.

原帖由 vanyu 於 10-11-9 21:47 發表
係GS work sheet, 是張工作紙.

今日取了exam scope, 我想知道是不是考試的問題和作業那些問題一模一樣呢? 還是只是考相似的模式? 還有IPA WS / composition WS 我都唔齊呀! 你們呢? 什麼是task sheet??? 有人知道嗎? 好像我第一次考試一樣, 好緊張呀....

我囝囝都係1A班. 見到個範圍都不知點樣入手溫好.

我都覺得唔知點好, 範圍又錦大.

原帖由 a-lee 於 10-11-10 10:57 發表
我囝囝都係1A班. 見到個範圍都不知點樣入手溫好.

我今日check 過都係唔齊.  task sheet 好似係 My Pal book 後面剪出黎做果d.  但我只有一張.

原帖由 wy852 於 10-11-9 23:55 發表
今日取了exam scope, 我想知道是不是考試的問題和作業那些問題一模一樣呢? 還是只是考相似的模式? 還有IPA WS / composition WS 我都唔齊呀! 你們呢? 什麼是task sheet??? 有人知道嗎? 好像我第一次考試一樣, 好緊張 ...
‹ 上一主題|下一主題