用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 收到興趣通知未
樓主: louie213
go

收到興趣通知未 [複製鏈接]

May I know how much of each course?  I just want to get a rough idea

個個course都唔同價錢, 由$6xx-9xx之間, 有10堂.
原帖由 smartbabyxp 於 10-12-15 13:42 發表
May I know how much of each course?  I just want to get a rough idea

醒目開學勳章

Connie,

今次致致10:15上畫畫,11:30上英文呀,我地轉到英文可上遲d,唔使咁早起身。

朱朱呢,仲有多謝你送比致致的聖誕禮物包

致致媽,
我無得變呀, 因為阿囡跳開jazz果班, K1一定得9:30, 所以同之前一樣, 又係要好似返學咁早起身.
果份禮物包係蔡凱晴送呀, 唔係朱朱, 朱朱果份要到星期一先會到致致手裡呀 我仲未得閒同佢寫名. 不過, 我想問致致有無叫你幫佢寫好多聖誕卡? 阿囡叫我寫俾同學仔果d好少, 寫俾老師就一大埋. 知唔知係邊可以拎到全班同學既名?
原帖由 Tamama527 於 10-12-16 09:19 發表
Connie,

今次致致10:15上畫畫,11:30上英文呀,我地轉到英文可上遲d,唔使咁早起身。

朱朱呢,仲有多謝你送比致致的聖誕禮物包

醒目開學勳章

我都無寫到全班咁多個同學喎,我同致致都係寫左比10個佢講得出名同玩開熟的同學ja,仲有尋晚寫左比d老師羅,都唔1定寫全班的,我無list呀,如果你想要,可以問下充充mami Karen,因為開學的時候我地大家都有影到個全班的list,但我個張係蒙架,充充baba用靚機影應該清楚的

醒目開學勳章

有d致致講個名我聽,我都唔知究竟係邊個中文字,所以我用英文併出黎ja,無寫中文tim呀

等我問下充充mami先, 只係做個backup, 我怕寫錯其他小朋友個名.
原帖由 Tamama527 於 10-12-16 14:06 發表
我都無寫到全班咁多個同學喎,我同致致都係寫左比10個佢講得出名同玩開熟的同學ja,仲有尋晚寫左比d老師羅,都唔1定寫全班的,我無list呀,如果你想要,可以問下充充mami Karen,因為開學的時候我地大家都有影到個全班的list,但我個 ...

醒目開學勳章

我麼該都有寫錯架,但照去ja,你囡我都係寫朱朱,唔敢寫全名,驚錯呀
‹ 上一主題|下一主題