用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 寶血會思源學校 思源 二智班2010-2011
樓主: billysim
go

思源 二智班2010-2011 [複製鏈接]

醒目開學勳章

我想問下知唔知思源會唔會有OPEN DAY呀??THX

思源OPEN DAY

原帖由 ChammyMAMA 於 10-9-18 21:51 發表
我想問下知唔知思源會唔會有OPEN DAY呀??THX

ChammyMAMA,

我時常見你在討論思源, 知悉必定是你的首選, 緊記2次都選此間, 相信入思源在荃灣區應不是太難, 用平常心吧, 因大女是思源學生, 下年亦是我細女入思源小一, 希望可以跟你小朋友同班.

ChingChung

醒目開學勳章

係呀,我真係好鍾意呢間學校喎,我都喺度諗機會點都大過官小同仁立,所以我2次都會揀思源做第一志願架,但係我又有另一個難題喇,我諗住婆婆做監護人,但係婆婆交表嗰幾日都唔得閒,咁我做番好定係叫婆婆簽授權信好呢??THX

思源的小一(2012/2012年度)

原帖由 ChammyMAMA 於 10-9-20 13:16 發表
係呀,我真係好鍾意呢間學校喎,我都喺度諗機會點都大過官小同仁立,所以我2次都會揀思源做第一志願架,但係我又有另一個難題喇,我諗住婆婆做監護人,但係婆婆交表嗰幾日都唔得閒,咁我做番好定係叫婆婆簽授權信好呢??THX ...

我相由你自己做當然好D, 祝你好運....

醒目開學勳章

但係囡囡會喺婆婆度湊,咁用婆婆地址啦,但係我做番監護人,用婆婆地址得唔得架??THX
原帖由 chingchung 於 10-9-20 13:22 發表

我相由你自己做當然好D, 祝你好運....

原帖由 ChammyMAMA 於 10-9-20 14:00 發表
但係囡囡會喺婆婆度湊,咁用婆婆地址啦,但係我做番監護人,用婆婆地址得唔得架??THX

不信, 你亦可跟思源碓認.

醒目開學勳章

不信即係咩意思呢??星期五諗住去交表,但係婆婆唔得閒去,林小姐話帶ID COPY就得,我問要唔要授權書呢??林小姐話唔洗,不過如果有咩要補簽就要婆婆嚟簽囉!!
‹ 上一主題|下一主題