用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局林文燦英文小學 第一天的感覺
樓主: 小蜜蜂BB
go

第一天的感覺

醒目開學勳章

AGREE!! She is a funny lady....
原帖由 mamafiona 於 10-9-3 16:02 發表
you are so funny person.   

有你嘅歡樂令到我哋開心好多。
Happy person Ma
Mama mi ar

我地仲有六年要對, 分分鐘一齊過去顏BOWLING 添, 真係呢 ~~~要以後相親相愛啊
何文田街坊福利會永久人字拖榮譽會員

醒目開學勳章

係呀!分分鐘12年同學仔呀!!

原帖由 bchi 於 10-9-3 21:54 發表
我地仲有六年要對, 分分鐘一齊過去顏BOWLING 添, 真係呢 ~~~要以後相親相愛啊

原帖由 Whitepine 於 10-9-3 22:40 發表
係呀!分分鐘12年同學仔呀!!

嘩, 你地講到咁言重既, 好長遠播...
人生有個真正朋友,的確好.....極......

醒目開學勳章

有時話唔埋架!!我同一位朋友由中學到大學都係同校同班同科...當年大家都唔會估到!!

原帖由 JackyBaBa 於 10-9-3 23:12 發表

嘩, 你地講到咁言重既, 好長遠播...
人生有個真正朋友,的確好.....極......

原帖由 Whitepine 於 10-9-3 23:52 發表
有時話唔埋架!!我同一位朋友由中學到大學都係同校同班同科...當年大家都唔會估到!!

到時我地d仔整番支"林文燦溫拿"band都仲可以...
友情永在...

原帖由 小蜜蜂BB 於 10-9-1 21:55 發表
3C班 男仔多過女仔,6成係外國小朋友。

蜜蜂bb:

我個仔咪3c lo,hugo呀,你個小朋友係邊個呀?? 等我同你相應一下~

到目前為止,我只應識一個 媽媽,真無用
願我的喜樂感染你

winners.....

草猛得唔得呀, 勁d 喎 :;pppp:

小bee 同hugo 都係3c 呀 ? 咁咪好囉.
係呀, 小bee,  原來果日搭左你個仔去果個叫 student helper, 係班主住再選出黎幫d 新同學仔架. 好周到啊

醒目開學勳章

而家好似興WG(Wonder Girls),不如Wonder Boys 啦!!

"Nobody...Nobody...."

原帖由 bchi 於 10-9-5 20:31 發表

係呀, 小bee,  原來果日搭左你個仔去果個叫 student helper, 係班主住再選出黎幫d 新同學仔架. 好周到啊 ...

原帖由 bchi 於 10-9-5 20:31 發表

係呀, 小bee,  原來果日搭左你個仔去果個叫 student helper, 係班主住再選出黎幫d 新同學仔架. 好周到啊 ...

原帖由 hugomum 於 10-9-5 14:18 發表

蜜蜂bb:

我個仔咪3c lo,hugo呀,你個小朋友係邊個呀?? 等我同你相應一下~

到目前為止,我只應識一個 媽媽,真無用

呀仔話知道邊個係hugo ,仔仔名叫rocco

So we need to keep in touch ga even small things ga. Solve stress from kids homework Ma. 好開心睇到我哋冇所不談.

唔知學校大旅行會唔會好似幼稚園咁, 叫埋家長去架呢 ??

醒目開學勳章

D小朋友都重細,應該會。不過唔知今年去邊,舊年好似係去荔枝角/長沙灣公園。

原帖由 bchi 於 10-9-6 11:19 發表
唔知學校大旅行會唔會好似幼稚園咁, 叫埋家長去架呢 ??

原帖由 Whitepine 於 10-9-6 12:32 PM 發表
D小朋友都重細,應該會。不過唔知今年去邊,舊年好似係去荔枝角/長沙灣公園。

下..... 咁咋 ))))))  有冇得去郊區啊 )))))))

Ha, 荔枝角公園啊。唔好啦。我以前住果度嫁。

醒目開學勳章

係呀? 我睇到都打個"特",希望今年好D啦!!

原帖由 bchi 於 10-9-6 17:01 發表

下..... 咁咋 ))))))  有冇得去郊區啊 )))))))