用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天主教聖瑪加利大幼稚園 想問下今年下午班有幾多班?
go

想問下今年下午班有幾多班?

大家好...想問下今年下午班有幾多班...唔係有"信"班??
如似得2班.

it seems 2 only.
原帖由 lovelybaby3 於 10-8-30 09:57 發表
大家好...想問下今年下午班有幾多班...唔係有"信"班??
如似得2班.

回覆 1# iadalovebb 的文章

我都係見到得2班...明天開學...我都有d緊張.

當年, 我都係.  

原帖由 lovelybaby3 於 10-8-31 11:54 發表

k1 has 2 classes; k2 has 3 classes & k3 has 3 classes.

原帖由 lovelybaby3 於 10-8-31 11:54 發表

don't know why 2 classes for K1 only this year.

原帖由 pc1301 於 10-9-8 13:11 發表
k1 has 2 classes; k2 has 3 classes & k3 has 3 classes.

根據昨晚低班家長會, 學校資料今年的低班人數有160幾, 是歷年最多的.  

原帖由 iadalovebb 於 10-9-9 17:21 發表
don't know why 2 classes for K1 only this year.

簽名被屏蔽

K1開幾多班要睇吓K2&K3有幾多班先, 因為學校只得8個課室, 如果K2&K3各3班咁K1就只可以開2班啦......

原帖由 iadalovebb 於 10-9-9 17:21 發表

ic ... 同聖心一樣比上年少一班 ......唔怪得今年(2010-11 學年度)入心儀K1咁難 ..... 同埋阿囡好好彩~~

你講得啱.  我都有d担心.  因為我仔只係首名,無信仰.

原帖由 genie100 於 10-9-13 22:56 發表
that means the competition is greater this year for aplace in primary school.

ic... thanks.
原帖由 BoBo1021 於 10-9-14 12:07 發表
K1開幾多班要睇吓K2&K3有幾多班先, 因為學校只得8個課室, 如果K2&K3各3班咁K1就只可以開2班啦......