用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 快樂初中交流區 - 歡迎新朋友加入 ! (Part 7) ...
樓主: Elona
go

快樂初中交流區 - 歡迎新朋友加入 ! (Part 7) [複製鏈接]

咁 add 左我未呀

原帖由 stitchfriends 於 10-8-1 13:03 發表

RoEcMa,
阿女同我攪 facebook, 佢話你未 add 我喎 ?
怒傷肝,喜傷心,思傷脾,憂傷肺,恐傷腎........

原帖由 IVANYOYOMA 於 10-8-1 16:20 發表

佢地唔幫手唔準玩電腦架 !

IVANYOYOMA,
我都係用哩招, 幾有效架.

真係戥你緊張喇…
原帖由 motherlau 於 10-7-30 22:05 發表
lau 仔原本今日收到email,睇下補考成績架!!但點知收唔到,打電話去學校問,d人又唔知 心急死我啦!!佢有fd收到 留班 ...........

天呀!!咁折磨我呀 又要驚呀女........又要驚呀仔 ...

原帖由 motherlau 於 10-8-1 20:56 發表
咁 add 左我未呀

motherlau,
未呀, 係咪用番你果個 e-mail address 呢 ?

stitchfriend & ivanyoyoma,
你地有兩個仔女真係好,做家務可以分工合作。
原帖由 stitchfriends 於 10-8-1 12:58 發表

ivanyoyoma,
我果D一樣呀, 要 1, 3, 5, 2, 4, 6 咁樣分工至唔嘈咋.

原帖由 stitchfriends 於 10-8-1 13:03 發表

RoEcMa,
阿女同我攪 facebook, 佢話你未 add 我喎 ?

Stitchfriends,

妳真係善忘......

我已send 咗 pm(email) 給妳 add 我架......

我都冇妳email 點 add 妳啊

醒目開學勳章

原帖由 IVANYOYOMA 於 10-7-30 22:14 發表

都有幫,不過開始推黎推去la !
要寫工序,分工楚河漢界呀

有幾多個細路肯做多d架, 肯做已經好好架喇.
Latte, 又名臭Te或臭喵.

醒目開學勳章

唔知劉仔點呢? 今日係唔係可以打電話返學校問下?

我今日唔記得帶電話呀? 想send個短訊問下劉媽都唔得.........

醒目開學勳章

Elona,

呢兩日實貼到臭豬實一實啦. 佢去左成大半個月, 掛心死. 有冇煲返d靚湯俾佢飲下咁呀?

醒目開學勳章

旭曦媽,

薯仔點呀? 好返d未?

我臭te尋日又痾喇. 今朝牛仔發現地下好多珠仔係度. 我覺得似防潮珠. 唔知係唔係臭te當玩具咬爛左一包, 肚痾唔知關唔關事. 今日仲係咁都要考慮下去唔去vet度睇下.

醒目開學勳章

睇黎都要訓示下牛仔d食品既防潮包要好好處理. 又唔係唔知阿妹又爛玩, 又為食

醒目開學勳章

原帖由 ytpeople1 於 10-8-1 23:36 發表

我都有兩個呀!

大仔 ---牛仔, 都算乖, 肯幫手做下家務.
細女 ---臭te, 超搗蛋, 專攪破壞, 早兩日仲俾我發覺佢捐梳化, 又唔夠位發力跳出黎, 用梳化柄個位就力, 結果抓到梳化有小小痕

因為去咗朋友屋企玩, 所以冇煲靚湯呀, 況且好友有工人, 我就乘機偷懶….

不過早餐就煮咗個愛心公面比臭豬食….

原帖由 veronna 於 10-8-2 08:48 AM 發表
Elona,

呢兩日實貼到臭豬實一實啦. 佢去左成大半個月, 掛心死. 有冇煲返d靚湯俾佢飲下咁呀?
Tomorrow is better

真係好開心呀 lau 仔 升班.........

今日同大小姐返學聽講座順便問埋.......

真係sorry.......攪到大家都緊張埋一份

我會叫 lau 仔比d心機讀書 .......

原帖由 motherlau 於 10-8-2 16:14 發表

真係好開心呀 lau 仔 升班.........

今日同大小姐返學聽講座順便問埋.......

真係sorry.......攪到大家都緊張埋一份

我會叫 lau 仔比d心機讀書:kiss ...

Motherlau,

咁就安樂晒la.....冇消息 就即係最好消息.

又咁啱既......我仔學校今日又係有講座聽, 時間好長成3 個幾小時. 又派了好多好多放榜資訊.....今晚有排睇驚睇完晒d嘢會消化不良mouth:" />

Motherlau,

而家心情如何呀???

係米好緊張呀????

我今日聽完講座又緊張 la, 接觸得多又

Calling  Calling ((((((((((((((樂樂!!!!

樂樂,

妳係邊樹呀?????

忙緊d咩呀?????

妳好耐冇上來吹下水喎!!!!

大仔和妳心情如何呀?????

係咪一樣很緊張呢????

有些之前左,都睇得七七八八,依家係驚唔夠分,聽佢學校既同學講,今年d人好勁,可能拉高左d分 但係呀女仲係定過抬油

唉!!都唔知講咩好......

原帖由 RoEcMa 於 10-8-2 17:21 發表

Motherlau,

咁就安樂晒la.....冇消息 就即係最好消息.

又咁啱既......我仔學校今日又係有講座聽, 時間好長成3 個幾小時. 又派了好多好多放榜資訊.....今晚有排睇驚睇完晒d嘢會消化不良mouth ...

原帖由 stitchfriends 於 10-8-1 23:32 發表

IVANYOYOMA,
我都係用哩招, 幾有效架.

萬試萬靈

原帖由 ytpeople1 於 10-8-1 23:36 發表

要忍受佢地推黎推去先得
‹ 上一主題|下一主題