用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 2010-11 K1B班
樓主: Tamama527
go

2010-11 K1B班

想問下家長日要返課外活動,可否帶埋小朋友見老師呢?因為差唔多時間?

回復 1# pakayalo 的帖子

家長日唔駛返課外活動呀

THANK YOU ! 仲以為要返課外活動.不過,如果小朋友無人照顧,可否帶埋一齊返家長日呢?你地有無人帶埋小朋友見老師呢?

回復 1# pakayalo 的帖子

如果真係無人照顧, 我問過學校係可以帶埋佢返去.

你地見完老師有冇乜野分享吓呀?
我就唉... Miss Man話映希成日傾計呀, 又話佢唔熟D課文, 真係要努力D...

今日雖然映希仲未病好所以冇來, 但係我都玩得都好開心, 可以認識D媽咪爹地同D同學仔.

我影咗少少年宵D相, 有興趣睇吓啦!

http://www.facebook.com/album.ph ... 67&l=2da9e6305a

回復 1# fattyangela 的帖子

Thanks for yr sharing, 映希媽媽.

映希, 好番D未呀? 祝佢早日康復, 兔年身體健康

多謝關心, 映希仲有D痰, 其他冇野啦! 開學見啦~

多謝晒!幫我亞囡影咗張大頭相,如來你有返去做義工.

醒目開學勳章

老師都係話致致唔係咁熟課文喎,話要溫多d

請問小朋友d刷牙書及手冊是否留在家中,完成後才交回呢?另想問下係咪暫時無派圖書及讀書報告呢?

本刷牙書就留係屋企, 手冊就逢星期一帶返去俾老師檢查. 近來無派圖書呀, 可能今個星期會恢復啦.

原帖由 pakayalo 於 11-2-16 10:04 發表
請問小朋友d刷牙書及手冊是否留在家中,完成後才交回呢?另想問下係咪暫時無派圖書及讀書報告呢?

唔好客氣! 我都玩得好開心呢~
原帖由 pakayalo 於 11-2-9 11:37 發表
多謝晒!幫我亞囡影咗張大頭相,如來你有返去做義工.