用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 2010-11 K1B班
go

2010-11 K1B班

醒目開學勳章

我囝囝編左為K1B班 a組,有無其他mami的囝囝囡囡同班呀,大家交流下呀

K1B班, a 組. 晴晴, 多多指教!

醒目開學勳章

真係好啦,幫個囝搵到同學仔,仲要係女仔tim
我囝係 致致,請多多指教

報到, 小女係同班, 但係B組. 請多多指教

醒目開學勳章

conniew117

真係好啦,又搵多個同班中人,仲要我地住得好近 tim,想問下百利顏太有無 call你講 summer 校車的野,我未收到,唔知我會唔會miss call

点解你地會知a組 or b組?同埋你地有無報暑期班呢?

醒目開學勳章

有報 summer course,係編班信到有寫到的 ,寫 K1B班  A組

我都無收到佢call, 諗住今個星期內都無call既話, 我會再call佢. 順便問埋佢第一個星期係點接送. 因為第一個星期係分兩組, 時間都好近, 唔知佢地有無車接第二組.

原帖由 Tamama527 於 10-7-20 23:48 發表
conniew117

真係好啦,又搵多個同班中人,仲要我地住得好近 tim,想問下百利顏太有無 call你講 summer 校車的野,我未收到,唔知我會唔會miss call

醒目開學勳章

你第2組咩?我同你都係香蕉組呀

醒目開學勳章

哦,你指9月開學第一個星期,係咪呀?

係呀, 開學第一個星期呀, 我都唔知佢地d校車可唔可以安排到, 星期五上午收唔到百利果邊電話, 我會再打去問.

原帖由 Tamama527 於 10-7-22 09:01 發表
哦,你指9月開學第一個星期,係咪呀?

K1B班, a 組. 衡衡, 多多指教

醒目開學勳章

我個仔Kelvin 都係K1B班的 (a組), 請多多指教。

bb Kelvin 係12月12日出世~~重3.65kg快啲入黎睇吓啦!!!

Kelvin Lai's Blog!!! Welcome!!!

醒目開學勳章

多左好多同班同組的同學仔喎

係呀, 唔知點解無咩B組同學仔?

原帖由 Tamama527 於 10-7-27 18:27 發表
多左好多同班同組的同學仔喎

HI! 向位家長, 你哋小朋友返學情況如何呀? 適應嗎?

我個女都好開心咁, 佢話老師叫佢"豬豬(朱朱)"因為我個女姓朱, 所以佢返到屋企同我地講, 佢係松鼠組豬豬. 仲有, 佢又成日提住net既名, 邊個同佢玩咩咁. 唔知係咪唔係教左佢地唱好多兒歌呢? 阿女返黎少左唱歌, 以前係n班時, 成日返黎唱歌仔.

今日係星期二, 要著校服(not p.e. suit), 咁佢就同我講今日唔可以玩滑梯.

昨日參加佢地生日會,好多小朋友都扮得好靚,好得意! 校長仲扮白雪公主,小朋友仲有關於公主與王子0既遊戲玩,是一個好有氣氛0既生日會.

我係B組熊貓女媽咪, 我都好耐冇上BK, 依家先同你地相認, hehe... 大家得閒交流吓~

有無個叫"葉泳希"的同學仔,我個女話係佢個朋友喎.相認下先.