用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 拔萃小學 邊度可以買到brown鞋?
go

邊度可以買到brown鞋? [複製鏈接]

各位女生家長, 除了"步阩", 邊度可以買到女生的brown返學鞋?  因我覺得 "步阩" d quality 麻麻.
   0    0    1    0

回覆 1# Lyn 的文章

我都想知,dr.Shoes有但要1xxx

我問了老師, 她們教我去Dr.Kong., 我亦去過問, 職員稱要訂貨, 沒有太多款式選擇, 只得兩款, 而且如果所有門市都沒有合適的呎碼, 便要訂造, 價錢會一樣, 不過要一個月時間, 所以現在是時候買或訂造了.

原帖由 Lyn 於 10-7-16 10:42 發表
各位女生家長, 除了"步阩", 邊度可以買到女生的brown返學鞋?  因我覺得 "步阩" d quality 麻麻.

DR.Kong則是$399, 質素都ok, 但不知和dr.Shoes比較, 那間會較好.

原帖由 NatPaPa 於 10-7-16 12:02 發表

Dr Shoes 又幾貴, 我想買 $500 樓下

昨日searched 到d,但都係舊message.

1.  一田 童裝部

2.  Sogo 約$250

各位有新info, 請告知, 畢竟啡鞋比黑鞋難找好多.

原帖由 NatPaPa 於 10-7-16 12:02 發表

My kid will be P1 student this yr, any one can share the updated info abt brown shoes?

舊年有個POST

http://www.baby-kingdom.com/foru ... =page%3D1&page=
‹ 上一主題|下一主題