用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 K1 AM 班同學仔 請進~
go

K1 AM 班同學仔 請進~

Hi,

想認識下大家,我和兒子都喜歡認識新朋友
我係在職媽媽,工作好忙工餘時間都陪伴兒子,
想藉此新TOPIC, 認識下大家!大家好呀!

Hi My kids is in Norflok AM, nice to meet u
原帖由 adrian_mama 於 10-7-15 17:01 發表
Hi,

原帖由 adrian_mama 於 10-7-15 17:01 發表
Hi,

哈哈~~原來有AM喇~~
我個女會響,雅息士道果間,你呢??
我都係在職媽媽,仲要返shift果隻,所以會辛苦D,不過,我只希望女女早早適應,開心讀書~~

Hello, my daughter will also attend am class in Norfolk Road. Nice to
meet you.

hi hi 我囝囝都係雅息士道am 中英班的, nice to meet u~

My son - Ethan also in Norflok AM, nice to meet you all!

Hello, my girl will attend am class in Norfolk Road. E/C class. Nice to meet you.

Hello. Nice to meet you all.  My daughter will attend AM class in Norfolk Road campus.

Hello, 囡囡都係雅息士道am 中英班的, nice to meet u all!

你地打算幾時買校服呢?

Hi, my son will attend Norfolk Road Campus K1 am also.
Nice to meet you!!!!:)

去了亞洲買了運動及正常校服各一套。

去了世光買外套,另每樣多一套,應該夠了吧

原帖由 hoyuma 於 10-7-19 15:04 發表
你地打算幾時買校服呢?

Hello, my son will attend Norfolk Road Campus K1 am.
Nice to meet you all too!!!!:)

Hi,

好開心有呢個topic呀。
我個仔都係 Norflok AM。

我諗住下個月先買校服
請問在買一套校服+一套運動服+一件外套在世光和亞洲買分別是多少錢?
品質方面差別大嗎?

原帖由 adrian_mama 於 10-7-19 17:02 發表
去了亞洲買了運動及正常校服各一套。

去了世光買外套,另每樣多一套,應該夠了吧

我地0係世光買左校服喇. 校服裙同運動衫各兩套. 外套同帽各一.

我見世光同亞洲d品質/價錢有唔同. 所以未知去邊間買...

下個月就開學lu, 個心有d緊張添.

請問學校係咪會八月中再寄信來,到時先知讀邊班?而且學校唔負責茶點,咁有咩垃雜野要準備?例如:杯、毛巾.....等等,想買定,唔想太遲。

八月中再寄信來. YES
雜項? 唔好咁緊張呀, 遲D先買啦!

原帖由 ac917 於 10-7-21 13:53 發表
請問學校係咪會八月中再寄信來,到時先知讀邊班?而且學校唔負責茶點,咁有咩垃雜野要準備?例如:杯、毛巾.....等等,想買定,唔想太遲。

Hi all, nice to meet you. My son will join Norfolk AM class.

請問世光同亞洲的價錢差幾遠?[for boys]
thanks!