用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請教藍田靈糧堂N班面試
go

請教藍田靈糧堂N班面試

想請教大家藍田靈糧堂N班面試內容/形式係點架?

佢地相比其他幼兒園好似係比較早INTERVIEW.....

TKS!

我個B IN PN嗰陣係先比佢睇下書, 跟住家姐同B再去大房同成班小朋友一齊跟miss跳舞, 玩game
我本人覺得呢間吾係咁好, 雖然收咗, 我諗都係讀PN, 因為佢哋第1年辦PN, 好多嘢都吾完善, 3個星期適應班, 家長要一齊返, 如JOIN校車只可以小朋友搭, 咁家長點呀?  又無得JOIN半個月, 係咪間間KG都咁搶錢GA!!!
未開學我巳經好後悔, 最衰咁遲, 間間都收滿, 如果吾係我一定吾會讀呢間

TKS AR! 咁你BB讀成點? (定係今年9月先讀?)

你BB 面試個時有無跟住MISS 跳舞, 玩game? 哈....我囡囡係勁慢熱, 所以佢多數只會企定望住人地玩, 我當比個機會試一試咋....HAHA

原帖由 minisukiyaki 於 10-7-13 15:07 發表
我個B IN PN嗰陣係先比佢睇下書, 跟住家姐同B再去大房同成班小朋友一齊跟miss跳舞, 玩game
我本人覺得呢間吾係咁好, 雖然收咗, 我諗都係讀PN, 因為佢哋第1年辦PN, 好多嘢都吾完善, 3個星期適應班, 家長要一齊返, 如J ...

原帖由 minisukiyaki 於 10-7-13 15:07 發表
我本人覺得呢間吾係咁好, 雖然收咗, 我諗都係讀PN, 因為佢哋第1年辦PN, 好多嘢都吾完善, 3個星期適應班, 家長要一齊返, 如J ...

不是三星期適應班
1/9 - 7/9 须家长陪同, 8/9 - 10/9 可以不陪同上课...

原帖由 XDXD3 於 10-7-13 19:37 發表
TKS AR! 咁你BB讀成點? (定係今年9月先讀?)

你BB 面試個時有無跟住MISS 跳舞, 玩game? 哈....我囡囡係勁慢熱, 所以佢多數只會企定望住人地玩, 我當比個機會試一試咋....HAHA

...

我個b今年先讀PN, 但佢都熟於慢熱, 但like dancing, so 無難道,

原帖由 1511 於 10-7-19 16:46 發表

不是三星期適應班
1/9 - 7/9 须家长陪同, 8/9 - 10/9 可以不陪同上课...

i know la, just got the revised schedule.  Tks!