用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港華人基督教聯會真道書院 2011/12 FS1 2nd Interview
樓主: wkceci
go

2011/12 FS1 2nd Interview

回覆 1# Fushia 的文章

Hi Fushia, 相信你們好快收到好消息約面試, 千祈唔好灰心.
我唔知道今年三月有面試, 如果我知道, 我寧願我個小朋友遲d先面試, 起碼他大個d, 表現會好d, 我上年3月聽簡介會, 之後一早交申請, 之後6月就參加咗1st in, 點知而家我都仲等緊, 不過唔緊要, 我會繼續等, 因為我覺得係值得,

請問你們3月interview的 是何時入表呢?

HI Lhin / wai
1. 我係2月中入表.當時職員話要7月才通知第一面見日期.因位不多.结果好彩3月头通知3月12日可in.好開心。
2.當日约3-4個時段in.每時段约8-10個人.
3.在BK只有一人通知在3月中in而入到...而吴係我家..
4.Lhin,3月先入D機會少許多.位又吳多.一起考的小朋友亦一樣亦長大.我個小朋友在第一環節已跑跑尾.因為我到港鐵站出錯出口,繞大圈再入村,用了45分鐘.結果佢好疲勞.
而繪畫一環,相信大家的"畫功"亦差不多....

漫長的等待真係難受,只能再努力的等.............願早日收到2nd in的來電

delete delete

DELETE

原帖由 Fushia 於 11-5-24 15:02 發表
1. 我係2月中入表.當時職員話要7月才通知第一面見日期.因位不多.结果好彩3月头通知3月12日可in.好開心。
3.在BK只有一人通知在3月中in而入到...而吴係我家..
4 ...

HIHI

我最後沒有要個位, 沒有註冊的, 希望你快快收到消息!

原帖由 Fushia 於 11-5-24 15:02 發表
4 ...
感謝主

今日我打電話問學校,相信我個小朋友有2nd in機會好少,希望你們等緊既儘快有好消息