用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 想問問大家,有無好的補習班係灣仔呢?
go

想問問大家,有無好的補習班係灣仔呢?

我唔要私人補習...可以PM介紹比我嗎?唔該哂...
Macus Ma Ma

我個仔嗰間都OK,去咗一年到,整體有進步,要唔要介紹給你?不過我唔識pm喎!

原帖由 Macusmama 於 10-7-11 21:55 發表
我唔要私人補習...可以PM介紹比我嗎?唔該哂...

以前舊同事介紹過一家剛好在灣仔,佢仔女補過, 認為好好,
上課前會有評估才分班, 而且名額不多.
不過我自已就沒上過補習班,俾唔到意見,  有需要可以俾資料妳自已問下.
捨得 捨得 先捨而後得 不是不捨得, 而是捨不得

兔仔得媽,

可否e-mail 聯絡資料到 [email protected]

Thanks!

原帖由 兔仔得媽 於 10-7-16 16:49 發表
我個仔嗰間都OK,去咗一年到,整體有進步,要唔要介紹給你?不過我唔識pm喎!

Hi Macusmama,
請問小朋友讀邊間小學?因為有某D補習社,係專功某間小學的.

HI 我個仔他係軒小上午校....有咩好介紹,即刻PM比我啦
原帖由 yungho 於 10-7-17 13:13 發表
Hi Macusmama,
請問小朋友讀邊間小學?因為有某D補習社,係專功某間小學的.
Macus Ma Ma

check pm,please....
原帖由 龍舌蘭 於 10-7-16 17:10 發表

不過我自已就沒上過補習班,俾唔到意見,  有需要可以俾資料妳自已問下. ...
Macus Ma Ma

請你話比我聽, 唔該你!!!

原帖由 龍舌蘭 於 10-7-16 17:10 發表

不過我自已就沒上過補習班,俾唔到意見,  有需要可以俾資料妳自已問下. ...

咁請問有冇人知邊間會專補"華仁"呢?  謝謝!

唔該你地話我知啦...PM比我啦.謝謝你...
Macus Ma Ma