用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

收生不足?

真道是否今年9月收生不足呢,我有兩個朋友都收到電話之前一早收咗,但兩個朋友係放棄既唔讀既,真道都打兩次電話問小朋友有冇興趣讀,到底係唔係我估咁既呢?

回覆 1# 915sooky 的文章

今日打去都重可交form, 記得交$200手續費!

Do you mean 2010/11 FS1?

原帖由 Wingwingtong 於 10-7-13 00:16 發表

原帖由 915sooky 於 10-7-8 12:06 發表
真道是否今年9月收生不足呢,我有兩個朋友都收到電話之前一早收咗,但兩個朋友係放棄既唔讀既,真道都打兩次電話問小朋友有冇興趣讀,到底係唔係我估咁既呢? ...

梗係唔會啦,我有幾個朋友嘅細路都仲係waiting list,都未收到電話。

真道嘅waiting list好長,所以有排都未必輪到,又點會收生不足吖?

My friend called to the school if receive 2010/11 FS1 but they refuse as the waiting list is long and not accept new application althrough they mentioned will receive application through the year.

原帖由 fongyuen 於 10-7-13 09:58 發表

梗係唔會啦,我有幾個朋友嘅細路都仲係waiting list,都未收到電話。

真道嘅waiting list好長,所以有排都未必輪到,又點會收生不足吖?

我兩個朋友一直都唔係waiting list既,係收咗揀唔讀,但係係手攪珠未出result之前,學校打來問有冇興趣,放佢係waiting list頭位,其中一個朋友佢一早就留咗一間私校,佢基本上都冇再諗真道,但攪珠之後真道又打來問有位啦,問佢會唔會考慮,另外一個朋友佢考到紅馬,都係真道兩次問讀唔讀喎,聽你哋講個waiting list如果係咁長,會唔會學校係想拉搵D適合既學生來教呢?

原帖由 fongyuen 於 10-7-13 09:58 發表

你所講的應該是指2011-2012年

原帖由 Wingwingtong 於 10-7-13 00:16 發表