用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 陳瑞祺(喇沙)小學 叩門面試 通知
樓主: garykyc
go

陳瑞祺(喇沙)小學 叩門面試 通知 [複製鏈接]

oh ! 咁講昨天收唔到電話既就 "無" 啦 , 個 d 無既就係今個星期 5 一次過通知
原帖由 ko06879 於 10-7-13 11:56 發表

Thank you. They called us yesterday afternoon and we will register on tomorrow.

原帖由 ko06879 於 10-7-12 19:43 發表
叩門成功啦!!!

I also.

我囡囡今日都收左

我沒有收到電話 , 你有大機會 . don't worry

原帖由 S_Trader 於 10-7-14 11:38 發表
我剛收到call話係waiting list
我想問下係咪個個都收到CALL話係waiting list呢?

又話得3-4 個位, 係E度報到叩門成功都有三個, 另一個2010-11 TOPIC 又有一個叩門成功, 我樓上又有一個, 有個FRIEND 個仔又成功, 加埋都6個喎 !!

原帖由 CJCJ 於 10-7-18 14:24 發表
又話得3-4 個位, 係E度報到叩門成功都有三個, 另一個2010-11 TOPIC 又有一個叩門成功, 我樓上又有一個, 有個FRIEND 個仔又成功, 加埋都6個喎 !!

唔出奇,有小朋友唔讀取回注冊証就有位多.

我都收到電話了 , 不過跟屋企人討論過 , 都係保持不變 , 留番比其他小朋友 .

原帖由 CJCJ 於 10-7-18 14:24 發表

我係星期 2 收到 call , 你真係唔怕 , 佢講得比你聽係 waiting  , 一定有 99%有份 , 不過要等 , 因為有 d 家長仍揀緊, 好似我咁放棄了就有 waiting 補上 .

原帖由 S_Trader 於 10-7-22 16:24 發表
hihi, 你話你都收到電話, 請問係幾時呢? 佢話我個仔係waiting list唔知有冇個仔份, 仲等唔等好?!

你唔使太擔心, 記得去年八月尾的三天小一實習日的其中第二日, 有穿便服的新生報到, 連校服都買唔切, 所以學校會隨時通知。  不如打回學校問下, 謹記誠懇點表示好想入讀貴校.
原帖由 S_Trader 於 10-7-22 16:24 發表
hihi, 你話你都收到電話, 請問係幾時呢? 佢話我個仔係waiting list唔知有冇個仔份, 仲等唔等好?!

你係最想入呢間學校 ? 你應該都有理想既學校收左了 ? 咁睇佢收你小朋友 , 你係即到

原帖由 S_Trader 於 10-7-23 12:28 發表
真係多謝你地兩個安慰. 其實我都諗住打去問下, 不過成日得個諗字, 頭先就打咗.
不過都係話冇位住, 咁我就問咁我個仔排WAITING第幾呢?! 太遠就唔使等嘛! 佢話佢只係睇到頭十個囉. 我話都好, 過咗十都唔使等啦. 佢就 ...

希望有你份 , 因若有人放棄 , waiting 就係咁上 , 有機會的 .

原帖由 S_Trader 於 10-7-23 14:07 發表
我e+收咗果間係好過我派果間囉. 但唔係我心儀既.
我c6係陳瑞祺old boy, 所以自行都係報佢, 唔收...
基本上都算係想入果間.

My friend's son accepted today.

My son is also on wait-list for CSK, the lady did not tell me how many children there are before my son on the waitlist.  I have been waiting everyday and still no reply.......so nervous
........but I know chance is slim........

叩門成功啦 !

想請問仲有無家長叩門CSK成功呀? 唉, 都成8月頭, 仔仔重waitlist 緊, 好心急, 唔知重有無機.....
‹ 上一主題|下一主題