用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 再寫信去"叩門"
樓主: 文謙媽咪
go

再寫信去"叩門"

原帖由 文謙媽咪 於 10-6-29 17:52 發表
落咗噤耐雨, 終於雨過天情, 雨過天情的第一天, 終於收到好消息, 實在太開心, 超開心, 啱啱收到"嘉諾撒聖家學校"(九龍城)叫我地聽日去註冊, 真係皇天不負有心人, 我地寄嘅"再"叩門信, 終於可以打動校長, 真係超開心,  ...
可唔可以pm個sample我參考吓?Thanks  , [email protected]

媽媽, 好開心啊! 也請mail給我一份啦, 謝謝!

[email protected]

各位BK家長,

我已經send咗叩門信比你地喇(by e-mail).

唔好意思, 因為我怕send流咗, 如果仲未收到嘅家長, 可以再比多一次e-mail我, 我會盡快send比你地架!

Sorry!

辛苦你了,能者多勞.

原帖由 文謙媽咪 於 10-6-30 16:09 發表
各位BK家長,

唔好意思, 因為我怕send流咗, 如果仲未收到嘅家長, 可以再比多一次e-mail我, 我會盡快send比你地架!

Sorry! ...
無知是福

一d都唔辛苦, 我都要多謝哂你地嘅祝賀, 最近要各位小朋友都可以入到心儀學校, 大家就唔駛噤煩啦.

原帖由 brian61950 於 10-6-30 16:15 發表
辛苦你了,能者多勞.

Hi 文謙媽咪:

Please send the sample to me.  

Thanks,
Fion

原帖由 文謙媽咪 於 10-6-30 16:09 發表
各位BK家長,

Sorry! ...
My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.   

文謙媽咪,
I got it. Thanks!

可以send叩門比我參考下嗎?

原帖由 文謙媽咪 於 10-6-30 16:19 發表
一d都唔辛苦, 我都要多謝哂你地嘅祝賀, 最近要各位小朋友都可以入到心儀學校, 大家就唔駛噤煩啦.

e-mail咗啦, please check~~~

回覆 64# 文謙媽咪 的文章

我已經收到,多謝晒!!!再一次恭喜你~~~~~~~

pls Pmto me,thanks

醒目開學勳章

文謙媽咪:

Please send the sample to :

文謙媽媽:

可否SEND資料給我.

e-mail : [email protected]

thank you

winnie

文謙媽咪,可否SEND給我,非常感謝 我的e-mail:[email protected]

文謙媽咪,
恭喜恭喜,可否send sample to me.

thankyou

醒目開學勳章

文謙媽咪,

Could you please send your letter to me?  Thanks!

文謙媽咪,

Congratulations!

Please email a copy to me, [email protected].  Thanks a lot!

原帖由 文謙媽咪 於 10-6-30 19:01 發表
e-mail咗啦, please check~~~