用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

校車

請問各位媽咪有冇收到校車安排資料呀? 第二次註冊時話6月中會有校車公司打電話confirm, 但到而家都未收過電話, 係咪漏咗呢?

我住荔枝角, 都收唔到消息.

原帖由 cchoiying 於 10-6-25 10:24 發表
請問各位媽咪有冇收到校車安排資料呀? 第二次註冊時話6月中會有校車公司打電話confirm, 但到而家都未收過電話, 係咪漏咗呢?

我返7月5號班.. 啱啱先收到電話! 約好左時間...

hello ck07hk,

有冇問過頭幾日家長可唔可以跟車呀? 開頭自己一個跟陌生人車, 可能會喊~

原帖由 ck07hk 於 25-6-2010 15:34 發表

佢地話唔得喎.. 不過我只係搭一程, 我地會送佢返學.. 放學先搭校巴.. 希望佢唔喊啦..

我諗咁會好好多...我都要考慮吓自己帶佢返幾日先得喇...

原帖由 ck07hk 於 25-6-2010 15:57 發表
佢地話唔得喎.. 不過我只係搭一程, 我地會送佢返學.. 放學先搭校巴.. 希望佢唔喊啦..

原帖由 ck07hk 於 10-6-25 15:34 發表

ck07hk,
我個仔同你係同一班n1c,大家都係返5/7!

原帖由 mokstick 於 10-6-25 17:25 發表

ck07hk,

e...你地住邊區架?....會唔會可以一齊搭車...?
我係大圍喎.!!

原帖由 babycreamy 於 10-6-25 17:28 發表

我係大圍喎.!!

我住長沙灣區,但我9月先開始搭school bus!

hello, mokstick, 好開心有同班同學仔, 將來大家互相照應下啦!! : )

原帖由 mokstick 於 10-6-25 17:25 發表

ck07hk,

原帖由 babycreamy 於 10-6-25 17:28 發表

我係大圍喎.!!

我住葵涌呀.. 應該唔會一齊搭車喎.... 不過我問過車程.. 我個站係尾站.. 所以要成個鐘先返到屋企.. 我都有點擔心.. 希望呀女唔會太辛苦..

我囡囡上午班,我住深水埗區 (近樂年花園),唔知幾點上校車呢?

之前填表格時寫9月先搭校車,依家諗諗下想8月就俾佢搭,唔駛大熱天時or落大雨時湊佢咁辛苦。

原帖由 mokstick 於 10-6-25 17:34 發表

我住長沙灣區,但我9月先開始搭school bus!

咁你幾點上/落車同車費幾多呀?

原帖由 ck07hk 於 10-6-26 00:03 發表

我住葵涌呀.. 應該唔會一齊搭車喎.... 不過我問過車程.. 我個站係尾站.. 所以要成個鐘先返到屋企.. 我都有點擔心.. 希望呀女唔會太辛苦..

醒目開學勳章

原帖由 蚊蚊PIG 於 10-6-28 16:35 發表
我囡囡上午班,我住深水埗區 (近樂年花園),唔知幾點上校車呢?

之前填表格時寫9月先搭校車,依家諗諗下想8月就俾佢搭,唔駛大熱天時or落大雨時湊佢咁辛苦。

...
我填左8月先搭校巴....7月19至7月尾就自己帶...希望囡囡OK啦...佢係細B 0710....

原帖由 蚊蚊PIG 於 10-6-28 16:37 發表
咁你幾點上/落車同車費幾多呀?

蚊蚊pig,
你住樂年附近,可能我地會同一架school bus,我住豐盛居,但我地9月先開始搭...

我估應該會同一架車,我地係街頭同街尾  ,哈哈!

原帖由 mokstick 於 10-6-29 17:33 發表

蚊蚊pig,
你住樂年附近,可能我地會同一架school bus,我住豐盛居,但我地9月先開始搭...