用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 請問仲有冇人收到民生電話呢???
go

請問仲有冇人收到民生電話呢???

請問仲有冇人收到民生電話呢???

今日都無呀!都喺凶多吉少!諗住有哥哥讀緊第一ROUND無第二ROUND都有機會,好失望囉!但今年嘅面試方式的確好有問題,根本就問唔到問題,比我草草了事嘅感覺,同大仔過時2對2差好多!

Don't give up la,  have you call the school or make approach to Principal to explain your situation?

原帖由 carayan 於 10-6-25 10:33 發表
今日都無呀!都喺凶多吉少!諗住有哥哥讀緊第一ROUND無第二ROUND都有機會,好失望囉!但今年嘅面試方式的確好有問題,根本就問唔到問題,比我草草了事嘅感覺,同大仔過時2對2差好多! ...

唉...我都打過去問過,他們只同你講6月30日之前冇打比你,就即係唔收..你等電話啦...

waiting list好似有希望,而家反而仲失望!
原帖由 idychow 於 10-6-25 11:09 發表
唉...我都打過去問過,他們只同你講6月30日之前冇打比你,就即係唔收..你等電話啦...