用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 K1 那個學前班要不要上呀?
go

K1 那個學前班要不要上呀?

註冊後老師派了一張通告, 是2星期的暑期學前班, 不知要不要上呢?

我不上了, 我好想上, 不過要返工, 無人帶小朋友去,

原帖由 甜豆 於 10-6-24 11:41 發表
註冊後老師派了一張通告, 是2星期的暑期學前班, 不知要不要上呢?

我有報呀! 其實唔係必要上, 不過我想個小朋友可以早少少適應一下, 所以就同佢報. 加上我住果區都有校車接送. 咁就俾個小朋友一次過實習自己坐校車, 同轉新學校環境.

醒目開學勳章

conniew117 ,

你住邊區,係咪check左真係有校車接送呀?

我住美孚/荔枝角, 我問左係有校車接送, $400包兩星期

原帖由 Tamama527 於 10-6-25 17:48 發表
conniew117 ,

你住邊區,係咪check左真係有校車接送呀?

醒目開學勳章

我住荔枝角4小龍呀,請問係邊架校車呀?黎叔叔的定係百利公司個架呀,要不要而家就book定呀?

我自己打左俾顏太, 留低左個contact, 睇埋30號之前收唔收到轉am, 7月初會同佢再confirm.

原帖由 Tamama527 於 10-6-26 00:26 發表
我住荔枝角4小龍呀,請問係邊架校車呀?黎叔叔的定係百利公司個架呀,要不要而家就book定呀?

我個女間nersury 返到8/17 , 而家好茅盾, 唔知stop而家間nersury, 還是繼續......, 如果唔stop就無得上呢個暑期班, 但最last個月唔讀又好似唔好,唉...頭都痛! 有無人都有呢個問題呢?

醒目開學勳章

我囝6月開始無返N班lu,因唔想佢繼續唔舒服,等佢休息下,但原本都係唸住返到7月尾,8月唔返lu,因返半個月但比1個月$